IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIKOV BLAM: Optužio EU a Srbija mu pred nosom zalupila vrata! (foto)

BROJNI Mediji prenose da je Granična policija BiH danas obaviještena da će Srbija od 14 sati zatvoriti sve granične prijelaze s BiH za protok ljudi…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak, 20. 03. 2020… 10: 01… DODIKOV BLAM: Optužio EU a Srbija mu pred nosom zalupila vrata! (foto)

Koordinaciono tijelo BiH za zaštitu i spašavanje zaprimilo je informaciju o zatvaranju graničnih prijelaza prema Republici Srbiji za prelazak svih osoba, navedeno je u saopćenju Ministarstva sigurnosti BiH.

“Naime, prema informacijama Granične policije Bosne i Hercegovine prikupljenim sa terena, državna granica sa Republikom Srbijom, od 14 sati, biće zatvorena za sve osobe, uključujući i državljane Republike Srbije. Prelazak će biti dozvoljen samo za teretna vozila”, pojašnjava se u saopćenju.

Mediji prenose da je Granična policija BiH danas obaviještena da će Srbija od 14 sati zatvoriti sve granične prijelaze s BiH za protok ljudi.

Čitaj još:   MASOVNI UBICA SA NOVOG ZELENDA KOJI JE VELIČAO KARADŽIĆA PROLAZI KROZ PAKAO!!!

Dodik je sinoć rekao za entitetski  javi servis RTRS  da se ljuti na “samozaljubljenu Europsku uniju” jer je pandemija koronavirusa pokazala da je propao cijeli koncept na kojemu je Unija utemeljena.

“Mi moramo da se oslonimo na Srbiju”, poručio je Dodik uprkos činjenici da je Srbija bez oklijevanja zatvorila granice s BiH nakon što je u toj zemlji proglašeno vanredno stanje, a jedina otvorena granica preko koje BiH održava komunikaciju sa svijetom ostala je ona s Hrvatskom – dakle s EU!

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more