TRAMP, Zbog korona virusa pozvao građane da ne putuju izvan SAD… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Također, State Department je zatražio od svih građana koji se nalaze u inostranstvu da se odmah vrate…

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti,Putovanja, vijesti, petak, 20. 03. 2020… 08: 51… TRAMP, Zbog korona virusa pozvao građane da ne putuju izvan SAD (foto) 

Sjedinjene Američke Države predhodnog dana su pozvale svoje građane da se ne upuštaju u međunarodna putovanja, te zatražile od onih koji se nalaze u inostranstvu da se odmah vrate, pozivajući se na prijetnju koju predstavlja globalna pandemija korona virusa, prenosi Anadolu Agency (AA).

State Department je poručio Amerikancima u zemljama “gdje su dostupne mogućnosti komercijalnog odlaska“, da se odmah vrate u SAD “osim ukoliko su spremni ostati u inostranstvu na neodređeno vrijeme“, što predstavlja potencijalni znak da će SAD uskoro potpuno zatvoriti svoje granice.

“Ako se odlučite za međunarodno putovanje, vaši planovi putovanja mogu biti ozbiljno poremećeni, a možda će vas prisiliti da ostanete izvan SAD-a na neodređeno vremensko razdoblje”, navela je agencija SAD-a za vanjske poslove u proglašenju četvrtog nivoa upozorenja za globalna putovanja…

Čitaj još:   OVO JE NAJZDRAVIJA GRICKALICA NA PLANETI! Samo jedna šaka čini pravo čudo za cijelo tijelo!!!

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});