IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Turski predsjednik Redžep Taip Erdogan, izdao je dekret i naredio… (foto)

U Turskoj je do sada umrlo devet ljudi, dok je 311 novih slučajeva zaraze korona virusom, čime je ukupan broj oboljelih od COVID-19 porastao na 670…

ISTANBUL: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 21. 03. 2020… 09: 01… Turski predsjednik Redžep Taip Erdogan, izdao je dekret i naredio… (foto)

Državna agencija Andolija je prenijela izjavu ministra unutrašnjih poslova Sulejmana Sojlua da je 9800 ljudi u karantinu.

Predsjednik Erdogan je apelovao na građane da ostanu kod svojih kuća, ali ne i da prestanu da dolaze na posao.

Zvanična Ankara je suspendovala letove za 20 zemalja, zatvorila škole, kafiće i barove, zabranila masovne molitve i naredila odlaganje sportskih događaja do daljeg.

Čitaj još:   ZAKLJUČILI DA ILIJA NIJE OPASAN, A ON ZAKLAO OCA, MAJKU I DEDU: Kobrna greška Centra za Socijalni rad u... (foto, video)

Vanredne mjere je uvela i turska centralna banka, dok je vlada otvorila specijalni fond od 15 milijardi dolara namjenjenih za pomoć privredi.

Zatvara se tekstilna industrija i raste zabrinutost za sudbinu više stotina hiljada radnika.

Ovaj trend slede i tržni centri koji zapošljavaju oko 530 hiljada radnika i ostvaruju godišnji obrt od oko 160 milijardi dolara…

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more