IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALARM U FENERU: Otkriveni simptomi korona virusa, Veseli NIJE, ali evo ko je JESTE zaražen… (foto)

Još uvijek je nepoznato da li su trener Željko Obradović i krilni igrač Nikola Kalinić pozitivni na korona virus.

ISTANBUL: Svijet, Sport, Košarka, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 22. 03. 2020… 09: 31… ALARM U FENERU: Otkriveni simptomi korona virusa, Veseli NIJE, ali evo ko je JESTE zaražen… (foto)

Otkriveni simptomi korona virusa u Fenerbahčeu: Obradović, Kalinić i CIO TIM poslati na testiranje!

U Istanbulu su među članovima tima i administracije KK Fenerbahče otkriveni simptomi korona virusa zbog čega su svi igrači poslati na test.

Rutinska provera pokazala je da bi u velikanu kakav je FENER trebalo da imaju razloga za brigu, a detaljni rezultati pokazaće i konkretnu sliku, odnosno da li ima zaraženih.

Nije objavljeno ko je od košarkaša pokazao simptome zaraznog virusa koji je odnio desetine hiljada života širom svijeta, a na test su otišli i članovi turskog tima

– Čim su simptomi otkriveni, naše medicinsko osoblje je intervenisalo i naš tim je poslat u bolnicu kako bi bio testiran, navodi se u saopštenju kluba.

Vijest koju su turski novinari preijneli putem društvenih mreža da je košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli pozitivan na korona virus na sreću nije tačna.

Čitaj još:   POLICIJA HAPSILA ŠIROM SRBIJE- MEDJU UHAPŠENIM I PAZARCI !!! Falsifikovali na hiljade pasoša, ličnih i vozačkih EU!!!

Nešto pre 22 sata iz Istanbula je stigao glas da vesti u pojedinim turskim medijima nisu bile tačne i da su Jan Veseli i Ahmet Duverioglu dobro. U subotu je čitava ekipa poslata na testiranje, a evo šta se za sada zna.

Za razliku od njih nalaz Kostasa Slukasa na korona virus je pozitivan, a procurela je vest da je i Luiđi Datome prošao kao grčki plejmejker.

Još uvijek je nepoznato da li su trener Željko Obradović i krilni igrač Nikola Kalinić pozitivni na korona virus.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more