IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPREMITE SE NA MINUSE I SNIJEG: Danas biće UŽASAN DAN, razlog da UOPŠTE NE IZLAZITE! (foto)

Danas biće pretežno oblačno, osjetno hladnije sa umjerenim, na planinama i istoku povremeno jakim sjevernim, sjeverozapadnim vjetrom…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 22. 03. 2020… 10: 31… SPREMITE SE NA MINUSE I SNIJEG: Danas biće UŽASAN DAN, razlog da UOPŠTE NE IZLAZITE! (foto)

U jutarnjim satima i prijepodne kiša i susnježica u sjeverozapadnim područjima zemlje. Tokom dana padavine se očekuju i u ostatku BiH.

U nizinama kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Krajem dana i tokom noći i u nižim djelovima centralne i zapadne Bosne kiša će prelaziti u snijeg.

Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6, a dnevna između 2 i 16 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno, osjetno hladnije. Ujutro je moguća slaba, kratkotrajna kiša. Vjetar umeren, sjeverni, sjeverozapadni.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne u Bosni slab snijeg. Tokom dana slab snijeg se očekuje u sjevernim i centralnim dijelovima zemlje. U jutarnjim satima u Hercegovini može pasti malo kiše. Tokom dana razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -2, a najviša dnevna između 0 i 7 stupnjeva.

Čitaj još:   OPREZ, KORONA VREBA IZ ZAJEDNIČKIH TOALETA: Dr Nestorović "ljudi su ugroženi u bolnicama na radnom mjestu... (foto)

U utorak pretežno oblačno vrijeme. U Bosni će padati slab snijeg, a na jugu zemlje slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -2, a najviša dnevna između -1 i 7 stupnjeva.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U Bosni susnježica i snijeg, a na jugu zemlje slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a najviša dnevna između -1 i 8 stupnjeva Celzijusa.

U drugoj polovini naredne sedmice pretežno oblačno i osjetno hladnije, sa snijegom i stvaranje snježnog pokrivača u većini krajeva 5 do 10 cm, na planinama i u nižim predjelima jugozapadnog i južnog dijela Balkana od 15 do 20 cm, a narocito na istoku gdje se očekuje lokalno i više padavina…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more