ISTANBUL: Turkish Airlines privremeno obustavlja sve međunarodne linije, izuzev sa ovih pet gradova… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

THY Turska kompanija će prekinuti sve međunarodne putničke letove u periodu od 27. marta do 17. aprila, a odluka se ne odnosi samo na letove u…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 23. 03. 2020… 09: 31… ISTANBUL: Turkish Airlines privremeno obustavlja sve međunarodne linije, izuzev sa ovih pet gradova… (foto)

Turska nacionalna aviokompanija Turkish Airlines donijela je odluku o privremenom obustavljanju svih međunarodnih letova iz Turske, izuzev letova u Hong Kong, Moskvu, Addis Ababu, New York i Washington, javlja Anadolu Agency (AA).

Generalni direktor Turkis Airlinesa Bilal Eksi na društvenim mrežama je saopćio da će međunarodni letovi, izuzev navedenih pet gradova, biti obustavljeni u periodu od 27. marta do 17. aprila.

Čitaj još:   Dr Darija Kisić, otkrila da im Dr NESTOROVIĆ često stvara GLAVOBOLjE... (foto)

“Naši teretni letovi će biti nastavljeni. Letovi unutar Turske će biti nastavljeni uz reduciranje. I ovo će proći, uz Božju pomoć“, poručio je Eksi.

Koronavirus se krajem prošle godine pojavio u kineskom gradu Wuhanu. Potencijalno smrtonosni virus se brzo proširio na većinu zemalja, a Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je globalnu pandemiju COVID-19.

izvor agencije AA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});