PJEVAČICA Indira podvrgla se operaciji, dvje nedelje na infuziji… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Folk pjevačica Indira podvrgla se operaciji kako bi redukovala kilažu….

BEOGRAD : Regija, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 23. 03. 2020… 12: 31… PJEVAČICA Indira podvrgla se operaciji, dvje nedelje na infuziji… (foto)

Indira Indi Aradinovićeva se oglasila na Instagramu i otkrila da su se nakon zahvata javile komplikacije zbog čega je već dvje nedelje samo na infuziji.

Indira se u lajv prenosu na Instagramu javila pratiocima iz bolničke postelje, a onda su uslijedila pitanja.

Fanove je zanimalo da li se plaši korona virusa, a ona je prilikom davanja odgovora na to pitanje otkrila i zašto se nalazi u bolnici.

“U strahu sam kao i svi ostali. U svakodnevnom sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo.Nije ništa strašno”, rekla je Indi, a potom spomenula kolegu Darka Lazića, koji se u januaru ove godine podvrgao istoj operaciji.

Čitaj još:   Rijaliti zvijezda, Zerina Hećo i Dado Glišić, bi ušli u jedan od rijaletija, za odredjenu cıfru... (foto i video)

“Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao kod kolege Darka. Svi su ostali brže stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom, Ja još uvijek ne mogu da krenem. Još uvijek primam samo infuziju i još uvijek sam pod nadzorom ljekara”.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});