IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LOŠ HABER SA BOSFORA: Fatih Terim, zaražen korona virusom… (foto)

Fatih Terim pozitivan na virus korona sve je potvrdio na Tviteru…

ISTANBUL: Regija, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 24. 03. 2020… 11: 31…  LOŠ HABER SA BOSFORA: Fatih Terim, zaražen korona virusom… (foto) 

Navikli smo da vam prethodnih dana plasiramo da nam loše vijesti dolaze iz Italije, ali danas je je u pitanju loši HABER koji dolazi iz Turska. Trener Galatasaraja i bivši selektor reprezentacije Turske, Fatih Terim, pozitivan je na virus korona.

Turski fudbalski stručnjak i trener Galatasaraya Fatih Terim zaražen je korona virusom…

Karizmatični 66-godišnji trener Terim na društvenim mrežama je lično saopćio da je danas testiran na korona virus i da je test bio pozitivan.

“U sigurnim sam rukama u bolnici. Ne brinite, čujemo se što prije“, poručio je Terim koji je zbog svog temperamenta u svijetu fudbala poznat i pod nadimkom “Imperator“.

On je to sam objavio na društvenoj mreži Tviter, tako da nema mesta nedoumicama.
Prema rezultatima testova od danas, pozitivan sam na virus korona. U dobrim sam rukama u bolnici. Nemojte da brinete. Obaveštavaću vas oko ovoga što je pre moguće“, napisao je Terim.

Čitaj još:   MILE UŠAO NA SPOREDNI ULAZ: Dodik izašao iz Tužilaštva BiH, na tapetu afera "Ikona"... (foto)

Odmah su se pojavili komentari navijača koji su ga molili da kaže da je u pitanju šala, ali sa ovakvim stvarima nema šale.

Turska je bila jedna od poslednjih zemalja u kojoj se igrao i fudbal i košarka i ostali sportovi, ali kada su počeli da se dešavaju smrtni slučajevi i u Turskoj su odloženi svi šampionati.

Fatih Terim danas ima 66 godina, igrao je kao fudbaler za Galatasaraj, a kasnije je u trenerskoj karijeri četiri puta bio je na klupi ovog kluba, gdje se nalazi i sada. Vodio je i reprezentaciju Turske kao i mladu reprezentaciju svoje zemlje, dok je u inostranstvu sjedeo na klupi Fjorentine i Milana.

Sa reprezentacijom Turske igrao je polufinale Evropskog prvenstva 2008. godine.

Terim je, nažalost, samo jedan u nizu sportskih radnika koji su pozitivni na korona virus, a između ostalog su to bili prethodnih dana i Dibala, Maldini, Durant, Mauidi, Vlahović…

http://iBalkan.net

Čitaj još:   KONAČNO I ZVANIČNO: Fenerbahče i De Kolo skupa osvajaju Evropu...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more