CRNA GORA: Počelo objavljivane imena u izolaciji članova kriminalnih klanova… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, uz saglasnost Agencije za zaštitu ličnih podataka, počelo je sa objavljivanjem imena osoba kojima su izdata rešenja o obaveznoj samoizolaciji, a na tom spisku su se našle i bezbzednosno interesante osobe…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak 26. 03. 2020… 10: 31… CRNA GORA: Počelo objavljivane imena u izolaciji članova kriminalnih klanova… (foto)

Prema pisanju lista Dan, radi se o 12 osoba koje su policiji poznate od ranije, a koje se nelegalnim poslovima bave uglavnom na teritoriji Crne Gore, prenosi portal CdM.

Kako se navodi, tako su se na spisku Nacionalnog koordinacionog tjela za zarazne bolesti našli i pripadnici kriminalnih klanova iz Bara, Herceg Novog i Podgorice, a neki od njih mjesecima nisu boravili na teritoriji svoje gradske opštine, a samim tim ni države, zbog čega sada prolaze propisanu proceduru.

Čitaj još:   ŠTA JE Vučko juče, kazao o Crnoj Gori i putu za Pljevlja, prava istina je... (foto)

Inače, od kada se virus Covid-19 pojavio na teritoriji Crne Gore, nadležni nisu zabiležili izršenje težih krivičnih diela gdie se kao izvršioci pojavljuju članovi krminalnih klanova.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je nedavno za Dan da crnogorska policija i u novonastalim okolnostima prati bezbjednosnu situaciju i nastavlja sa proaktivnim dijelovanjem prema bezbjednosno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa radi suzbijanja kriminalnog dijelovanja.

Poslednjih dana pripadnici policije redovno vrše pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, a kroz te akcije zaplijenjeni su oružje, droga, eksplozivi, novac i drugi predmeti i priveden je i određeni broj lica.

izvor CdM.me

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});