IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO ĐORĐE DAVID: Prvi put u životu sam u BOLNICI, kašalj je stravičan! (foto)

Đorđe David je obavjestio javnost da su rezultati testiranja pokazali da je obolio od korone…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak 26. 03. 2020… 20: 31… STRAŠNO ĐORĐE DAVID: Prvi put u životu sam u BOLNICI, kašalj je stravičan! (foto)

– Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam COVID- 19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas! – napisao je on.

Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje”, grabio se za vazuh roker govoreći za jednu televiziju: “Temperatura tu i tamo… šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti…

Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negdje svijesni da to stvarno može da se desi svakom.

Čitaj još:   KORONAVIRUS: Kod ljudi, disajni putevi najugroženiji, bolest počinje i završava se u plućima... (foto)

– Ako smo u početku mislili da je ovo pretjerivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku.

Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz “Zvezde Granda”, Popoviću hvala ti.

Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće – zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more