VELIKO ŽARIŠTE 46 OSOBA ZARAŽENO KORONOM: Prvi grad do BG… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Broj oboljelih od korona virusa, zabilježeno osam novih slučajeva, pa je taj grad sada sa ukupno 46 zaraženih, najveće žarište epidemije poslije Beograda…

VALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak 26. 03. 2020… 19: 31… VELIKO ŽARIŠTE 46 OSOBA ZARAŽENO KORONOM: Prvi grad do BG… (foto)

U valjevsku  kasarnu dopremljen je natrijum- hipohlorit za dezinfekciju

Broj obolelih od korona virusa u Valjevu raste, od juče je zabilježeno osam novih slučajeva, pa je taj grad sada sa ukupno 46 zaraženih, najveće žarište epidemije u Srbiji poslije Beograda.

Gradonačelnik Valjeva i šef štaaba za vanredne situacije Slobodan Gvozdenović za RTS je kazao da je grad nabavio 2.000 maski, od čega će jedan dio dobiti Dom zdravlja, kao i ustanove čiji je grad osnivač.

Čitaj još:   NEZAPAMĆEN SLUČAJ: ŽENA OSTAVILA KORPU SA BEBOM U TAKSIJU I NESTALA...

Takođe, kako je naveo, u valjevsku kasarnu dopremljen je natrijum-hipohlorit za dezinfekciju, a angažovana je i privatna firma koja će raditi na dezinfekciji javnih površina odmah nakon što se snijeg otopi.

U Beogradu su, prema podacima sa sajta Vlade Srbije, zaražene 173 osobe, u Valjevu 46, u Nišu 37, zatim sledi Ćuprija sa 25 i Novi Sad sa 15.

U Kruševcu je potvrđena zaraza kod 11 osoba, u Čačku i Kragujevcu po 10, a u Vranju i Kikindi po šest…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});