IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA, PRODAVAČICE ČULE VOZAČA NA ULICI KAKO VRIŠTI: Onda ugledale prizor koji ih je UŽASNUO… (foto)

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je ujutro izašla iz stana kako bi prošetala psa. Stavila je slušalice u uši i kapuljaču na glavu, a zatim krenula uzbrdicom koja vodi do obližnjeg supermarketa…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 30. 03. 2020… 00: 51… TRAGEDIJA, PRODAVAČICE ČULE VOZAČA NA ULICI KAKO VRIŠTI: Onda ugledale prizor koji ih je UŽASNUO… (foto)

Dunja Lj. (17) poginula je u naselju Zvezdara, kada ju je oko 10.20 udario kombi u Ulici Laze Kostića kod broja 6. Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar gde je, nažalost, preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je ujutro izašla iz stana kako bi prošetala psa. Stavila je slušalice u uši i kapuljaču na glavu, a zatim krenula uzbrdicom koja vodi do obližnjeg supermarketa.

Kako su nam ispričali prodavci, kombi, koji dostavlja namirnice u tu prodavnicu, kretao se u rikverc. Kombi je stigao Dunju i udario ju je s leđa, sredinom vozila, poslije čega je nesrećna djevojka pala na asfalt.

– Scena je bila stravična – pričaju potresene prodavačice.

– Vozač je izletio iz kombija i počeo da vrišti, bio je van sebe. Pretpostavljamo da nije mogao da je vidi zbog mrtvog ugla, a djevojka ga nije čula jer je slušala muziku. Čovjek je naglas plakao, i sam je rekao da ima ćerku. Kada je došla ekipa Hitne pomoći, djevojka je još davala znakove života, ali poslije su nam javili da je preminula. Svi smo se potresli, jer poznajemo njenu porodicu, roditelji redovno pazare kod nas.

Na mjestu nesreće u blizini supermarketa, susjedi su, sa suzama u očima, palili sveće i ostavili buket bijelih ruža. Dunjini majka, otac i sestra, zavijeni u crno, zatvorili su se u kuću i ne otvaraju nikom. Komšije kažu da su van sebe od bola i šoka. Policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu, poslije koje će biti poznati svi detalji ove tragedije.

Čitaj još:   TRAGEDIJA, ZAPALILA SE PODMORNICA, MNOGO STRADALIH: Posada jedva spriječila veću katastrofu... (video)

Kako su nam ispričali očevici, Dunja je svakog dana šetala psa, uobičajenom maršrutom. Ova zvezdarska ulica, inače, nije mnogo frekventna, pa je djevojka navodno često nosila slušalice tokom šetnje. Stradala je bukvalno prekoputa solitera u kojem je živjela...

izvor agencije

Tragedija: Djete od 4 godine prebačeno do ambulante i poginulo u teškoj nesreći… (foto)

Prema našim informacijama, dječak je podlegao povredama ubrzo nakon saobraćajne nesreće Read more