UHAPŠEN DENIS SADIKOVIĆ- OPTUŽEN ZA SILOVANJE I OTMICU

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva KS protiv Denisa Sadikovića zbog krivičnih djela silovanje i protupravno lišenje slobode na štetu osobe M.Š.

Uz optužnicu, postupajuća tužiteljica predložila je sudu produzenje pritvora optuženom zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke, konkretno na oštećenu i zbog opasnosti od ponavljanja tog krivičnog djela, saopćeno je iz Tužilaštva KS.

On je sve te optužbe tokom saslušanja u policiji i tužilaštvu negirao.

Sadiković je u žižu javnosti dospio u junu prošle godine kada ga je njegova tadašnja supruga, sa kojom je bio u fazi razvoda, Ajla Sadiković, iz “tetejca” upucala u preponu u naselju Ciglane.

Ajla Sadiković, vojnik prve klase Oružanih snaga BiH, nakon što priznala ranjavanje supruga, osuđena je na uvjetnu kaznu zatvora.

Čitaj još:   UZBUNA, JEZIVA IGRICA "MOMO", STIGLA I KOD NAS: Roditelji, oprez, evo šta ZASTRAŠUJUĆI lik traži od djece! (foto)...

Podsjećamo, Sadiković je uhapšen početkom januara, nakon što ga je prijavila djevojka da ju je silovao i protiv njene volje tri dana držao u stanu.

izvor: SB

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});