STUDENTI IZ NOVOG PAZARA specijalnim letom stižu iz Turske… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Avion Er Srbije A319 trebalo bi svakog časa da poleti iz Istanbula odakle će dopremiti medicinsku pomoć Republike Turske, koja se upravo otprema u avion, ali i državljane Srbije, među kojima su i studenti iz Sandžaka.

Radio televiziji Novi Pazar studentkinja iz našeg grada koja je u avionu javlja da se među putnicima koji su se ukrcali u avion Er Srbije nalazi 23 studenata iz Novog Pazara.

“Nas je, koliko primjećujem, u avionu 23 iz Novog Pazara. Avion nije baš pun, mnogi studenti nisu iskoristili ni ovaj let i odlučili su da ostanu u Turskoj. U avionu smo sat vremena i čekamo da poleti. Svi detalji će nam biti poznati kada sletimo u Beograd. Porodice nemaju razloga za zabrinutost svi smo dobro. Javićemo im se kada sletimo”, rekla je u izjavi za RTV Novi Pazar studentkinja iz Novog Pazara koja se nalazi u avionu A319 Er Srbije, koji evakiše državljane naše zemlje iz Republike Turske.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Hapšenja u Domu zdravlja, zloupotreba položaja, osumnjičena i načelnica Službe hitne pomoći... (foto)

A. Ni.

izvor: RTVNP

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});