ZARAZIO SE NA SVADBI: Zatvorski čuvar pozitivan na koronu, sedam kolega sa sličnim simptomima… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako mediji prenose, zatvorski radnik koji ima prebivalište u Kosovskoj Mitrovici testiran je u Prištini, tamo je testom potvrđeno da je pozitivan na koronu…

KOSOVSKA MITROVICA: Kosovo, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak… 31. 03. 2020… 14: 51… ZARAZIO SE NA SVADBI: Zatvorski čuvar pozitivan na koronu, sedam kolega sa sličnim simptomima…

Iz Opštinskog štaba za vanredne situacije u Kosovskoj Mitrovici jutros je portalu Kosovo onlajn potvrđeno da je virusom korona zaražen jedan od zatvorskih čuvara koji će biti prebačen na liječenje u Niš.

Prema navodima portala Kosovo onlajn još sedmorica zatvorskih čuvara imaju slične simptome i oni će tokom dana takođe biti testirani na koronu a testove će raditi ekipa iz Prištine.

Čitaj još:   JEZIVO: RAZOTKRIVENA ŽENA MONSTRUM KOJA JE 14 GODINA TROVALA ČLANOVE SVOJE FAMILIJE: „Jesam, sve sam ih pobila…“

– Zaraženi čuvar biće prebačen na lečenje u Niš. Kako saznajemo, i on kao i njegove kolege i još jedan zaraženi iz Sjeverne Mitrovice, koji je od vikenda već na liječenju u KBC Niš, bili su gosti na svadbi u Zvečanu 14. marta za koju se ispostavilo da je žarište epidemije – navodi portal Kosovo Onlajn.

Direktor Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović juče je izjavio da je izvjesno da će se broj inficiranih korona virusom povećavati jer je “oko stotinu osoba bilo u kontaktu sa ljudima kod kojih je potvrđena zaraza i dodao da su oni u samoizolaciji”.

Po riječiima dr Danice Radomirović, načelnika Infektivnog odjeljenja KC u Kosovskoj Mitrovici, na ovom odjeljenju trenutno su dva pacijenta koji su sumnjivi na korona virus, uzeti su brisevi koji su upućeni u Beograd i trenutno se čekaju rezultati testiranja.

– Stanje ova dva pacijenta je stabilno – rekla je dr Radomirović za medije.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});