IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

APRIL A PADA SNIJEG: Vrijeme koje nas očekuje narednih nekoliko dana… (foto)

Danas pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 10: 31… APRIL A PADA SNIJEG: Vrijeme koje nas očekuje narednih nekoliko dana… (foto)

Period do 14.04. Hladna fronta koja na naše krajeve dolazi sa sjeveroistoka donosi nestabilno i hladnije vrijeme, a vjetar sjevernog smjera dodatno će pojačati osjet hladnoće.

Oblačno, uz slabe padavine, zadržat će se do srijede u Bosni i Hercegovini. Na jugu zemlje prognozira se kiša, a u ostalim krajevima susnježica i snijeg.

Na istoku i jugoistoku Hercegovine moguća je slaba kiša. Do kraja dana, postupno smanjenje oblačnosti u cijeloj zemlji. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a najviša dnevna između 2 i 12 stupnjeva.

srijeda, 01.04.2020.
Uz tmurno i hladno vrijeme, kod osjetljivih osoba moguće su nešto jače tegobe, ponajviše u vidu glavobolje, nervoze i dekoncentracije. Povećana naoblaka i magla u Bosni, također će dodatno praviti probleme. Pri tome će se opšta slika postepeno poboljšavati u drugom dijelu dana, a negativni uticaj vremenskih prilika će, u cijeloj zemlji, oslabiti tokom noći.

Čitaj još:   Oluja, uništavala sve pred sobom, more plavi po Jadranu, a još nije sve gotovo... (foto i video)

U četvrtak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0, a dnevna između 7 i 16 stupnjeva Celzijusa.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 5, a najviša dnevna između 9 i 18 stupnjeva.

U subota sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a najviša dnevna između 9 i 18 stupnjeva Celzijusa.

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more