PORUKA SA BOSFORA: Nisam Spajdermen, ali nosim masku… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Iznimno poznati košarkaš sa naših prostora igrač FENER-a, poslao je jaku poruku ljudima sa BALKAN-a, a tiče se mjera u borbi protiv korona virusa u Stanbolu na Bosforu…

ISTANBUL: Regija, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 08: 31… PORUKA SA BOSFORA: Nisam Spajdermen, ali nosim masku… (foto)

PREDHODNIH DANA JE POSLATA INFORMACIJA DA JE Nekolicina košarkaša Fenerbahčea zaražena je korona virusom, ali Nikola Kalinić nije među njima.

Košarkaš iz Subotice a igrao je i za reprezentaciju Srbije se oglasio iz Istanbula uz poruku građanima Srbije da ostanu u svojim domovima i poštuju mjere koje su predviđene kako u domovini tako i na prostoru Megapolisa na Bosforu gdje je iznimno popularna ličnost:

Čitaj još:   ISTANBUL: Islam Slimani, za Fenerovo proljeće i trijumf nad Zenit Petersburgom...

– Nisam Spajdermen ali nosim masku. Ostani kod kuće, u kući, oko kuće, na kauču i u kući ili šta već volite – poručio je Kalinić.

Inače, objavljene su informacije da je prije nekoliko dana iz Istanbula u Beograd došao privremeno i njegov trener je Fenera Željko Obradović.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});