IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šest prekršajnih i dvije krivične prijave u Pazaru u borbi protiv širenja korone … (foto)

Protiv šest osoba koje su prekršile mjeru zabrane izlaska iz stanova i kuća od 17 do pet sati podnijete su prekršajne prijave…

NOVI PAZAR: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 14: 31… Šest prekršajnih i dvije krivične prijave u Pazaru u borbi protiv širenja korone … (foto)

Novopazarska policija podnijela je u poslednja 24 sata dvije krivične i šest prekršajnih prijava protiv osoba koje su kršile mjere koje je Vlada Srbije propisala u borbi protiv širenja korona virusa.

Iz Policijske uprave javljaju da su krivične prijave podnijete, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, protiv dvije osobe koje se nisu pridržavale propisane mjere zabrane izlaska iz stanova i objekata za stanovanje u periodu od 17 do 05 časova.

Čitaj još:   GRAD NOVİ PAZAR dodelio posebno priznanje OKK Novi Pazar za ulazak u ABA 2 ligu

Protiv šest osoba koje su prekršile mjeru zabrane izlaska iz stanova i kuća od 17 do pet sati podnete su prekršajne prijave.

Policija u ovom periodu nije zatekla ni jedno lice starije od 65 godina koje je kršilo mjeru zabrane izlaska kao ni lica koja su kršila samoizolaciju…

izvor agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more