IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRZI RAST OBOLJELIH: U RS- u 24 nova slučaja, 14 u Hercegovini zaraženih korona virusom… (foto)

Novi slučajevi povezani su s časnom sestrom zaraženom u Čitluku…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 02. 04. 2020… 11: 11… BRZI RAST OBOLJELIH: U RS- u 24 nova slučaja, 14 u Hercegovini zaraženih korona virusom… (foto)

U Zapadnohercegovačkom kantonu (ZHK) potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom (covid-19), šest u Širokom Brijegu i jedan u Grudama.

Kako je Feni rečeno iz Uprave civilne zaštite ZHK-a, novi slučajevi u Širokom Brijegu povezani su s časnom sestrom zaraženom u Čitluku.

U ZHK-u do sada je evidentirano 30 oboljelih, a dva slučaja završila su smrtnim ishodom. Preminuli su 65-godišnji muškarac iz Gruda i 75-godišnja žena iz Širokog Brijega.

U Hercegovačko-neretvanskom kantonu (HNK) potvrđeno je također sedam novih slučajeva covida-19, pet u Čitluku, te po jedan u Jablanici i Mostaru.

Broj oboljelih u HNK-u sada se popeo na 70, od kojih su dva slučajeva završila smrtnim ishodom. Preminuli su 53-godišnji muškarac iz Mostara i 53-godišnji muškarac iz Konjica.

Čitaj još:   VUČIĆ UZNEMIREN, STAVLJA BEOGRAD U POTPUNI KARANTIN

Na redovitoj konferenciji za novinare danas u 13 sati u Mostaru nove informacije o epidemiološkoj situaciji na području HNŽ-a dat će specijalist infektolog SKB Mostar prof. dr. Jurica Arapović i glasnogovornik Vlade i Stožera civilne zaštite HNŽ-a Pero Pavlović…

U Republici Srpskoj 24 nova slučaja koronavirusa, među zaraženima i medicinska sestra…

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić saopćio je nove rezultate testiranja na koronavirus u tom entitetu, kazavši da su potvrđena 24 nova slučaja…

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more