IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KORONA PIVO NA UDARU ZBOG VIRUSA, NIKO NEĆE DA GA PIJE, PLAŠE SE DA ĆE SE ZARAZITI! (foto)

Vlasnik piva “Korona” preživljava veliku krizu, izgubio čak 132 miliona funti!!!

LONDON: Svijet, Ekonomija , Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 02. 04. 2020… 21: 11… KORONA PIVO NA UDARU ZBOG VIRUSA, NIKO NEĆE DA GA PIJE, PLAŠE SE DA ĆE SE ZARAZITI! (foto)

Pandemija korona virusa je uticala na ekonomski pad na globalnom nivou, a kompanija koja je vlasnik piva “Korona” preživljava veliku krizu jer taj brend dijeli ime sa virusom od kojeg strahuje cio svijet…

Kako se navodi u snimku, koji je objavio list na svom sajtu, u poslednja dva mjeseca otkako se korona virus proširio Kinom, kompanija je pretrpela gubitak od 132 miliona funti u vrijeme kada je očekivala snažan skok u prodaji zbog Kineske nove godine, prenosi jedan poznati svjetski dnevnik”.

Ovo je najgore poslovanje “Corona” piva u poslednjih deset godina, dodaje se na snimku.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i propast svijeta...

Kako se navodi, jedno istraživanje je pokazalo da čak 38 odsto Amerikanaca ne želi da kupuje ovo pivo, dok je na Guglu sve popularnija pretraga “Korona pivo virus”, koja šteti brendu.

Pored imena koje je sada postalo odbojno, gubici su povezani i sa izolacijom jer se manje ljudi druži i izlazi, a tržište ovog napitka se zasniva upravo na noćnom životu.

U kompaniji kažu da se pripremaju za ponovni skok kada se društveni život vrati u normalu, dodaje se u snimku...

izvor agencije aa

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more