NEMA ODLASKA FRIZERU, MASAŽA, SOLARIJUMA, PEDIKIRA: Igre na sreću samo elektronski, čega još nema dok je vanredno… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Privremeno su zabranjene posebne i klasične igre na sreću, osim ako se one priređuju preko sredstava elektronske komunikacije, kao što su internet, telefon, televizija, radio i SMS…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 02. 04. 2020… 10: 11…  NEMA ODLASKA FRIZERU, MASAŽA, SOLARIJUMA, PEDIKIRA: Igre na sreću samo elektronski, čega još nema dok je vanredno…

Vlada u Beogradu ograničila je priređivanje igara na sreću i zabranila rad frizerskih, kozmetičkih i salona za masažu, kao i sličnih uslužnih delatnosti, dok traje vanredno stanje.

To se navodi u odlukama koje je sinoć objavio Službeni glasnik.

SVAKAKO DA SE Privremeno su zabranjene posebne i klasične igre na sreću, osim ako se one priređuju preko sredstava elektronske komunikacije, kao što su internet, telefon, televizija, radio i SMS.

Čitaj još:   UŽAS, GAZIO SVE REDOM: Ukrao kamion, krenuo u masu, 17 zgaženih, policija na nogama! (foto)

Zabranjene su usluge pedikira, manikira, fitnes klubova, aktivnosti turskih kupatila, sauna i parnih kupatila, solarijuma, salona za mršavljenje i masažu, kao i druge usluge njege, održavanja i uljepšavanja lica i tijela kod kojih je priroda djelatnosti takva da zahtjeva blizak kontakt između pružaoca i korisnika usluge, kao i korisnika međusobno.

Zabrane su uvedene radi sprečavanja opasnosti za širenje i prenošenje zarazne bolesti Covid- 19…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});