Njene s*se su i moje: Gagi i Marko svađali se oko Luninih silikona! (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jedno od pitanja u “Zadruzi” bilo je za Gagija, a bilo je u vezi razgovora koji je vodio sa budućim zetom Miljkovićem, zbog čega je Luna sve vrijeme crvenila za stolom…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 02. 04. 2020… 22: 11… Njene s*se su i moje: Gagi i Marko svađali se oko Luninih silikona! (foto)

Da li misliš da je tvoj odnos prema Luni bolestan, pričaš o s*ksu pred ćerkom, pričaš da su njene grudi tvoje, pa onda pričaš pred Markom čije su? – glasilo je pitanje.

– To je bilo kroz šalu, s obzirom na to da je on platio, ali to je bila šala. Ja sam rekao da su to moje – rekao je Marko.

– Meni je to nenormalno, čak mi je i druženje Gagija i Marka nenormalno, pretjerana bliskost, on mu spava sa ćerkom, meni je to nepoštovanje – rekao je Marko Đedović.

Čitaj još:   KOJA LUDNICA, TOMOVIĆ USRED GEJ AFERE: Slao GOLE SLIKE muškarcima, a pokušava da se prikaže kao VELIKI ŽENSKAROŠ?! (foto i video)

– Nisam znala i odvratno mi je, ne mogu to da shvatim, jer Gagi pred majkom nije ni mogao da poljubi ženu. Postoji neki kodeks ponašanja, meni je juče bilo prestrašno, dok je on govorio ružne stvari Mimi, dok je Luna preko puta. Ne ide da pred ćerkom tako govoriš! – izjavila je Anabela.

Miljković je tokom rasprave ubeđivao Lunu da ona ne zna da se nosi sa pritiskom, govoreći da je potpuno normalan takav vid komunikacije sa Gagijem.

Đogani je sve vrijeme potencirao i pronalazio opravdanje u tome da je željan svoje ćerke, koju nije viđao dvije godine, zbog boravka na imanju, tvrdeći da je sve u redu u šali.

Čitaj još:   PALA JE ODLUKA: Na korak od ISPADANJA, evo ko je NOMINOVAN... (foto i video)

izvor republika.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});