IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Novih 11 zaraženih koronavirusom… (foto)

Ukupno 12 osoba zaraženih virusom Covid-19, izjavio je u Dvenvniku RTV Novi Pazar direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović, prenosi SNews…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 03. 04. 2020… 20: 11… NOVI PAZAR: Novih 11 zaraženih koronavirusom… (foto)

U Novom Pazaru je još 11 osoba zaraženih koronavirusom, tako da je danas ukupno 12 osoba zaraženih virusom Covid-19, izjavio je u Dvenvniku RTV Novi Pazar direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović, prenosi SNews…

“Riječ je o podatku koji je stigao danas poslije podne. Kolege iz Zavoda za javno zdravlje su i dalje na terenu, ovrađuju podatke identifikovanih pacijenata. Od trinaest uzoraka koji su upućeni iz našeg centra jedanaest je pozitivnih i jučerašnji jedan pozitvni to je već dvanaest”, rekao je Mahmutović za RTV Novi Pazar.

Čitaj još:   VIC DANA: Plavuše i puknuta guma na autu... (foto)

On je naglasio da je riječ o pandemiji i da treba poštovati mjere samoizolacije, kao i da je zdravstveni sistem u Novom Pazaru stabilan i da neće dozvoliti da zaraza uđe u bolnicu.

Prvi registrovani pacijent zaražen korona virusom u Novom Pazaru je pedesetosmogodšnji muškarac, potvrdio je jučer direktor Zavoda za javno zdravlje dr. Šefadil Spahić.

Izvor: SNews

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more