IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAHRANJENA PRVA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Sablasno groblje GROBARI u zaštitnim odjelima rodbina s maskama i rukavicama! (foto i video)

Supruga, ćerka i sin nisu mogli da prisustvuju poslednjem ispraćaju jer se nalaze u karantinu, umro je 20. marta poslije nekoliko dana borbe s opakom bolešću, zarazio ga komšija koji je bio kod sina u Italiji…

KIKINDA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota… 04. 04. 2020… 16: 41…  SAHRANJENA PRVA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Sablasno groblje GROBARI u zaštitnim odjelima rodbina s maskama i rukavicama! (foto)

U Kikindi je danas, skoro u tajnosti, sahranjen Radislav B. zvani Bata (59), prva žrtva koronavirusa u Srbiji!

Na poslednji ispraćaj otišao je bez pozdrava najbližih.

Supruga Ranka, ćerka Nevena i sin Bratislav, ma koliko su željeli i tražili da se, kako običaji nalažu, oproste od Radislava, morali su da ostanu u karantinu.

Na sablasno pustom Mokrinjskom groblju u Kikindi Radislava je na vječni počinak ispratio brat Ljubiša i nekoliko članova dalje rodbine i jedan prijatelj.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: HAPŠENJE zbog pokušaja UBISTVA

Zbog velikog straha od širenja virusa svi prisutni na sahrani nosili su zaštitne maske, a grobari su bili i u zaštitnim odjelima.

Sahrana bez popa i svještenika…

Reporteri na groblju su sačekale prazne kapele i jedna u kojoj je bio kovčeg s pokojnim Radislavom.

Nekoliko vjenaca od njegovih najbližih bilo je na kovčegu. Pred početak sahrane u kapelu su došli i pokojnikov brat i petoro članova rodbine…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more