IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Ubila muža na spavanju- STRAVIČAN PRIZOR…

U Paraćinskom selu Buljane noćas je ubijen sedamdesetogodišnji Milan J, a pod sumnjom da je izvršila ovaj zločin uhapšena je njegova supruga Slavica J.

Tijelo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči mještana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom. Meštani kažu za osumnjičenu kažu da ima psihičke probleme.

– Ova porodica godinama je živela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvjek tamo. Ćerka ima porodicu, a sin je uskoro trebao da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao prije par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže mještanin Dragan Milenković.

Čitaj još:   Partizan prvi put u Novom Pazaru, ULAZ BESPLATAN - Krstić: Bolji smo kući, gde nas navijači nose

On kaže da poznaje žrtvu jer je sa njegovim ocem išao u školu i da je “čovjek bio dobar k’o leba”. Mještani pričaju da je žena ponekad bila zbog psihičkih problema agresivna, ulazila ljudima nepozvana u kuće, ali ne znaju da li se liječila.

– Svako drugi na njegovom mjestu davno bi je ostavio, kažu Buljanci.

Zločin je otkriven kad je u kuću ove porodice došao rođak, u stvari brat osumnjičene i užasnuo se prizorom koji je video, nakon čega je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. 

izvor: Kurir.rs

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more