Dnevni horoskop za 6. april 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan spreman, uspjeh za Bika, Blizanci srećni, Rak uznemiren, Lav autoritativan, Djevica voli dokazivanje, simpatije za Vagu, Škorpija zaljubljena, uspjeh za Strijelca, Jarcu treba savjet, Vodolija žudi za odmorom, a Ribe žive u mašti. Ovo je dnevni horoskop za 06.04.2020. godine.

OVAN

Probleme koji vas muče nećete uspjeti da riješite bez ičije pomoći. Posvetite se svom poslu temeljno i odgovorno. Jedna osoba do koje vam je stalo će na neobičan način pokazati svoja osjećanja. Osjećate se dobro.

BIK

Uspjeh je veoma uskoro pred vama. Možete da očekujete pozitivne poslovne okolnosti. Odlučili ste da stavite tačku na vezu iz prošlosti i da se maksimalno posvetite novim poznanstvima. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI

Danas ćete imati neke manje promjene koje bi na duže staze mogle dobro da se odraze na vaše polje posla. Trebaće vam dosta vremena da na polju ljubavi donesete konačnu odluku. Koljena su vam osjetljiva.

RAK

Današnji dan vam je dobro postavljen. Možete da očekujete period koji vam donosi poslovnu stabilizaciju. Loša iskustva su vas naučila da budete mudriji u ljubavi. Ponekad je potrebno da taktizirate. Dobro ste raspoloženi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. jul 2019.

LAV

Ne dopuštate sebi da se upustite u bilo kakve rizične poslove. Stalo vam je do ostvarenja sigurnosti na ovom planu. Moguće je da ćete stupiti u kontakt sa osobom koja će pokazati da je spremna za vezu. Zdravlje vam je dobro.

DJEVICA

Budite oprezni sa novim poslovnim ulaganjima. Današnji dan vam nije naročito povoljan. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite svoju želju i da osvojite osobu do koje vam je stalo. Povećajte unos magnezijima i kalcijuma.

VAGA

Čeka vas težak dan kada je u pitanju posao. Imaćete dosta obaveza koje će vam predstavljati pritisak. Teško vam je da se suočite sa poteškoćama koje imate na ljubavnom polju. Brak vam ulazi u krizu. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Faktor sreće je na vašoj strani, što vam dosta olakšava situaciju na polju posla sada. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas povoljan dan da sa voljenom osobom razmjenjujete iskrena osjećanja i nežnosti. Savjetujte se sa ljekarom.

STRIJELAC

Niste u stanju da se sasvim skoncentrišete na vaš posao. Nije vam lako da riješite sve probleme koje imate… Zajedno sa voljenom osobom dolazite do prilike da vašu vezu podignete na jedan viši nivo. Tegobe vezane za krvotok.

Čitaj još:   DANAS Ubijenom Šćepanu Roganoviću, porodica je DOBRO POZNATA POLICIJI... (foto)

JARAC

Ispred vas je period u kojem ćete imati poslovne probleme izazvane zbog vaših ličnih grešaka. Ne dopada vam se osoba koja vam se uporno udvara. Niste spremni za početak nove veze sada. Problemi sa bubrezima.

VODOLIJA

Danas ćete imati nešto više obaveza nego što ste očekivali, pa vas to može opterećivati na neki način. Možete da očekujete povoljan dan za flert. Imaćete nove kontakte koji će za vas biti značajni. Povedite računa o padu imuniteta.

RIBE

Slobodno se opustite danas. Vrijeme je da se posvetite privatnom životu, a ne samo poslu… Upoznaćete osobu koja će vam probuditi jaka osjećanja. Možete da očekujete dobre ljubavne promjene. Mogući problemi sa pritiskom.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});