HOROR: U požaru na aerodromu izgorjelo 3.500 vozila… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Uništeno je hiljade automobila za iznajmljivanje, saopštili su zvaničnici vatrogasne službe…

FORT MAJERSU (Florida): Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 07. 04. 2020… 00: 21… HOROR: U požaru na aerodromu izgorjelo 3.500 vozila… (foto)

Požar koji je izbio na travnatoj površini oko Međunarodnog aerodroma jugozapadne Floride, uništio je hiljade automobila za iznajmljivanje, saopštili su zvaničnici vatrogasne službe.

Vatrena stihija, koja je počela u petak, prostirala se na 15 hektara i prvobitno je zahvatila samo 20 automobila na aerodromu u Fort Majersu, ali do trenutka kad je ugašen, izgorjelo je više od 3.500 automobila za iznajmljivanje, prenosi CNN.

– Do trenutka kada su jedinice stigle na mjesto događaja, imali smo 100 automobila (zapaljenih). Prestali smo da računamo poslije toga – rekla je Melinda Avni, iz Šumarske službe Floride.

Čitaj još:   Bacili bombu ispred kuće, "Zadrugara" Tome Panića, maneken uznemiren... (foto)

Prema CNN, crni oblaci dima mogli su se videti kilometrima oko Fort Majersa, grada sa oko 82.000 ljudi na jugozapadu Floride.

Požar je ugašen u 10.30 ujutro, gotovo 18 sati nakon što je počeo, rekala je Avni, dodajući da sam aerodrom nije oštećen.

Nije bilo povređenih, a uzrok požara se istražuje, rekla je ona…

izvor CNN

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});