IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. april 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Težak dan za Ovna, Bik uživa, Blizanci nemaju teškoće, Rak uživa, Lav opretećen brigama, Djevica nezadovoljna, novac za Vagu, Škorpija radi sve više, Strijelac dobro, Jarac napreduje, Vodolija puna ideja, a Ribe imaju ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 09. april 2020. godine.

OVAN

Ishod situacije koja vas muči bi za vas mogao da bude prilično dobar. Uspješno ćete ijposlovne probleme. Dopada vam se osoba koja pokazuje da prema vama nije ravnodušna. Manji pad energije.

BIK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Današnji dan vam je povoljan za posao i nove odluke na ovom polju. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koju volite. Vaš odnos ide na bolje. Bavite se sportom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za razrješavanje poslovnih dilema koje su vas mučile od ranije. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati interesovanje prema vama. Moguće je da vam je stomak osjetljiv.

RAK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima. Lako pokazujete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Dobar je dan za ljubav. Zdravlje vam je solidno.

LAV

Imaćete manju štetu na poslovnom polju danas. Bez obzira na nepovoljne okolnosti treba da ostanete pribrani. U vama se budi potreba da sa voljenom osobom pričate o braku, zajednici i promenama. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. april 2021. godine

DJEVICA

Očekuju vas povoljne okolnosti kada je u pitanju posao. Možete da računate na ostvarenje uspjeha na ovom planu. Ukoliko ste planirali ljubavne promjene u narednom periodu ćete biti zadovoljni. Povedite računa o svojim bubrezima.

VAGA

Uspjećete da se posvetite važnim obavezama. Kada ste maksimalno fokusirani, bez greške obavljate svoja zaduženja. Ostvarićete novo poznanstvo sa osobom koja može da postane veoma značajna. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Svi planovi bi trebali da idu očekivanim tokom. Slijedi vam generalno povoljan period kada je u pitanju polje posla. Partner vam je maksimalno posvećen i zadovoljni ste vašom vezom. Povedite računa o osjetljivim ušima.

STRIJELAC

Možete da očekujete da će se pojaviti neka nova poslovna ponuda. Spremite se za promjene koje vam mogu biti značajne. Nemate nikakve dileme kada su u pitanju vaša osjećanja. Pazite na osjetljivu bešiku.

JARAC

Možete da očekujete uspjeh u poslu. U narednom periodu će vam sudbina na ovom polju biti maksimalno naklonjena. Možete da očekujete obnovu komunikacije sa starom simpatijom. Mogući su problemi sa sinusima.

VODOLIJA

Očekuje vas poboljšanje zarade. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim promjenama ove nedelje. Lijepo se osjećate pored osobe koju volite. Zadovoljni ste jer imate i prijateljski i ljubavni odnos. Skloni ste gojenju u voj fazi.

Čitaj još:   KONFUZIJA DRITANA Abazovića: Optužio EK- Projekata nema, pa ima, premijer pogubio konce... (foto, video)

RIBE

Moguće je da pretjerujete sa očekivanjima kada je u pitanju vaš posao danas. Potrudite se da budete malo realniji. Očekuje vas povoljan dan na ljubavnom planu. Pred vama je prilika da pokažete osjećanja. Problemi sa pritiskom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more