IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUPRUGA OTKRILA Tri lijeka sa kojima je Legenda Turske POBJEDIO koronu (foto i video)

ISIL ljepša polovica trurskog golmana Ruštu Rečber izazvala ogromnu pažnju…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, vijesti, petak… 10. 04. 2020… 22: 21… SUPRUGA OTKRILA Tri lijeka sa kojima je Legenda Turske POBJEDIO koronu (foto i video)

Čuveni trurski golman Ruštu Rečber, rekorder po broju nastupa za naionalnu reprezentaciju, čiji gol je čuvao na 124 utakmice, nasuprot oprečnim vijestima pobedio koronavirus.

Podsjetimo, nakon što su se pojavile informacije da je zaražen Covid-19 virusom, mediji su prenosili da je na intezivnoj njezi.

Ispostavilo se kasnije da je to bila lažna informacija. Ipak, njena poslednja objava izazvala je ogromnu pažnju svih jer je otkrila detalje liječenja

– Ruštuovi rezultati testova su negativni i hvala Bogu na tome. Tijelo dobija imunitet protiv virusa i u pacijentima koji su izliječeni formiraju se antitijela nakon liječenja…

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: NA AHIRET PRESELIO MIRALEM ŠABIĆ, ČOVJEK KOJI JE SPASIO STOTINE ŽIVOTA- Humanitarac velikog SRCA... (foto, video)

Takav pacijent više nije zarazan – napisala je Isil koja je i zarazila slavnog asa kada je odlučila da prekrši izolaciju da bi otišla u sopstveni kozmetički salon.

Po njoj su ključna ova tri leka u borbi sa korona virusom.

– Potrebno je da pacijenti budu pod stalnim nadzorom ljekara, ali je važno i dati im adekvatne lijekove.

Tamiflu i Hidroksihlorohin kao antiviralne lijekove, i Azitromicin kao poseban tip antibiotika. Tu je i obavezna doza od 1.000 miligrama vitamina C...

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more