Teška saobraćajna nesreća, smrtno stradale četiri mlađe osobe… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvoje je preminulo na licu mjesta, dok je dvoje u bolnici podleglo povredama…

LIVNO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak… 10. 04. 2020… 11: 01… Teška saobraćajna nesreća, smrtno stradale četiri mlađe osobe… (foto)

Na magistralnom putu M.6.1 Livno – Bosansko Grahovo, u mjestu Kovačić,, sinoć se u 23:15 sati dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubile četiri osobe.

Informaciju je za medije potvrdio Ivica Vrdoljak, glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona.

“Dvije osobe su smrtno stradale na mjestu nesreće, dok su dvije podlegle povredama u Kantonalnoj bolnici Livno”, rekao je Vrdoljak.

U nesreći je učestvovao J. M. (rođen 1999. godine u Livnu), koji je vozio Golf. On je smrtno stradao na mjestu, kao i suvozačica S. V. (rođena 2000. godine).
Putnici u Golf V. V. (rođen 2000.godine u Livnu) i I. R. (rođena 2001.godine u Livnu), prevezeni su u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih povreda preminuli.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. mart 2020. godine…

Drugi učesnik nesreće je T.P. (rođen 1974.godine) u Livnu koji je upravljao Land Rovererom.

On je zadobio lakše povrede. Kao suvozač u Land Rovereru nalazio se I. Š. (rođen 1982.godine u Livnu), koji je zadobio teže povrede, koje su mu konstatirane i sanirane u Kantonalnoj bolnici u Livnu.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. Uviđaj je trajao do kasno u noć, a pripadnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a K10 i dežurni kantonalni tužilac K10 i jutros su na mjestu nesreće…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});