BEOGRAD: Na snazi najduži policijski sat od početka vanrednog stanja… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vlada Srbije je pribjegla ovoj mjeri s ciljem ograničavanja kontakata građana i efikasnog suzbijanja virusa korona…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak… 10. 04. 2020… 12: 51… BEOGRAD: Na snazi najduži policijski sat od početka vanrednog stanja… (foto)

Na teritoriji cijele Srbije u 17.00 sati stupila je na snagu zabrana kretanja koja će trajati do ponedjeljka, 13. aprila, u 5.00 sati, što je ujedno i najduži policijski sat od 15. marta kada je proglašeno vanredno stanje zbog virusa korona.

OVIH DANA JE Vlada Srbije je pribjegla ovoj mjeri s ciljem ograničavanja kontakata građana i efikasnog suzbijanja virusa korona.

Kretanje tokom policijskog sata dozvoljeno je samo onima koji imaju dozvolu za to, a građani koji tokom policijskog časa imaju zdrastvene probleme, ne samo vezane za Covid-19, mogu da posjete ljekare, prenosi Tanjug.

Takođe stomatolozi koji su se prijavili Stomatološkoj komori Srbije da pružaju hitne intervencije tokom policijskog časa nije potrebna posebna dozvola…

izvor agencije Tanjug.sr

Čitaj još:   VUČIĆEV INFORMER OČAJAVA: "Zavjera protiv Srba skovana u Holivudu - postali smo inspiracija za psihopate"!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});