Zanimljivosti

MELANIJA MOLI DA SE NOSE MASKE: Donald Tramp, neće da čuje i stavi je… (foto i video)

Različiti stavovi po pitanju zaštite predsjednika SAD i prve dame…

VAŠINGTON: Svijet, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota… 11. 04. 2020… 16: 51… MELANIJA MOLI DA SE NOSE MASKE: Donald Tramp, neće da čuje i stavi je… (foto)

Donald Tramp odbija da nosi zaštitnu masku na licu, za razliku od svoje supruge Melanije koja apeluje na sve da nose maske i zaštitu od zaraze koronavirusom.

Prva dama SAD uključila se u borbu protiv koronavirusa. Ona je snimila je video u kojem poziva ljude da nose maske, a nakon toga je objavila svoju fotografiju s maskom.

– Dok Centar za kontrolu i prevenciju bolesti nastavlja da proučava širenje Covida- 19, nadležni preporučuju da nosite zaštitne maske na javnim mjestima, na kojima je teško održavati mjere socijalnog distanciranja, poput prodavnica sa prehrambenim proizvodima i apoteka. Upamtite, to ne zamijenjuje socijalno distanciranje. To je samo još jedna mjera kako bismo bili sigurni – kazala je Melanija.

U videu nije stavila masku, ali je malo kasnije objavila je fotografiju na kojoj je nosi.

Njen muž, američki predsednik Donald Tramp prošle sedmice je govorio o preporukama Centra za kontrolu bolesti oko nošenja zaštitnih maski…

Dio zdravstvenih radnika prije toga je iskazao zabrinutost da bi maske mogle pogodovati infekciji jer se natope tokom nošenja, a pojavio se i strah da ih neće biti dovoljno za zdravstvene radnike ako ih građani pokupuju, prenosi “index.hr”.

Ipak, krajnja preporuka američkih stručnjaka je da maske ne odmažu jer brojni zaraženi koronavirusom nemaju simptome. Osim toga, dok ih nose, ljudi u manjoj mjeri dodiruju nos i usta.

Tramp je Amerikancima savjetovao da nose šalove i marame preko lica dok idu na javna mjesta. Iako on sam ima fobiju od mikroba, naglasio je da neće nositi masku. “Ne želim da je nosim, to je samo preporuka”, rekao je...

izvor Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ŠEF srpske diplomatije MARKO Đurić: CRNA GORA pere savjest amandmanima na Rezoluciju, da ne izgleda da su protiv Srbije… (foto)

Šef srpske diplomatije Marko Đurić saopštio je da ako dođe do ulaganja amandmana Vlade Crne…

11 minuta ago

AMINA Cikotić: ALEKSANDRA Vučića bilo blam, da podnosi besmislene amandmane, pa angažovao kurira MILOJKA Spajića… (foto)

"U Rezoluciji ne piše da je zemlja ravna, ipak nek' podnesu i treći amandman da…

20 minuta ago

BOBAN Batrićević: Vlada Crne Gore izgubila svako moralno utemeljenje, MILOJKO Spajić pristao na ulogu MILE Dodika s poznavanjem engleskoga… (foto)

Evropa sad je prestala biti politički moralna onoga trena kad je počela gutati velikosrpske splačine…

36 minuta ago

BALŠA Knežević: DJELOVANJE ENANTIODROMIJE ’’Srpski svet’’ je oružje kojim se ubija Srbija… (foto)

Jasno je da Vučić i njegovi pomagači Porfirije Perić,  Dodik, razni mandići, kneževići, vulini, rakovići……

41 minuta ago

DAMIR Šehović: Vlada Crne Gore, umjesto što nemušto taktizira, da konačno saopšti svoj jasan stav o Rezoluciji UN o Srebrenici… (foto)

Umjesto što nemušto i nevješto taktizira, a kad već nema hrabrosti da se nađe u…

47 minuta ago

ŠOK obrt tragedije u REGIONU: MUŽ HTIO DA DOVEDE KUĆI LJUBAVNICU(17), ALMA iz osvete ubila sebe i djecu? (foto)

Albanski novinar Ferdinand Derviši detaljno je opisao tragediju u Skadru, gdje se sumnja da je…

2 sata ago

This website uses cookies.