Menadžer Fenera, Čenk Renda: Pričao o svom iskustvu “Koronavirus je gori od smrti…” (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Čenk Renda je izjavio da je prošao kroz težak period koji nikada neće zaboraviti…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Košarka, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 14. 04. 2020… 10: 21… Menadžer Fenera, Cenk Renda: Pričao o svom iskustvu “Koronavirus je gori od smrti…” (foto)

Tim menadžer Fenerbahčea, Čenk Renda, jedan od šestorice u klubu koji je imao koronavirus, pričao je o svom iskustvu…

“Bio sam izolovan u bolnici, psihološki sam bio veoma loše. Moja djeca, supruga, klub, svi su mi pali na pamet. Plakao sam do jutra, plašio sam se da ih neću više vidjeti. Niko to ne može da shvati. Ovaj virus nije poput ostalih. Niko ti ne dolazi u posjetu, ne vidite svoje voljene, ovo je gore od smrti”, rekao je Čenk Renda za milionski sportski dnevnik Fanatik.

Podršku i snagu su mu pružali svi ljudi iz Fenerbahčea, među kojima i trener Željko Obradović.

Čitaj još:   FASCINANTNI PRIZORI: Meteorska kiša zabilježena u noći s ponedjeljka na utorak nigdje kao na prostoru Turske... (foto)

– Dobijao sam veliku podršku, bodrili su me. Kada su mi doktori rekli da sam bolje otišao sam u hotel da završim karantin i poslije 21. dana ponovo sam vidio porodicu. Hvala doktorima na svemu – zaključio je Čenk Renda

On se svima u klubu zahvalio na podršci i dodao da je trenutak kada je poslije 21 dana video porodicu najsrećniji u njegovom životu.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});