IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U staračkom domu pronađeno 17 mrtvih tijela… (foto)

U mrtvačnici koja je može primiti četiri, pronađeno 17 tijela, distraga će potvrditi da li je uzrok smrti COVID- 19…

NEW JERSEY: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak… 17. 04. 2020… 09: 21…  U staračkom domu pronađeno 17 mrtvih tijela… (foto)

U staračkom domu u saveznoj američkoj državi New Jersey pronađeno je 17 tijela, no još uvijek nije poznato da li se radi o osobama umrlim od koronavirusa, javlja Anadolu Agency (AA).

Šef policije Eric Danielson kazao je kako su telefonom primili dojavu, te kako je u staračkom domu Andevor Subucute, u mrtvačnici koja je može primiti četiri, pronađeno 17 tijela.

“Ovo nije samo naše područje, s obzirom da je ovo licencirani starački dom. Odjel za zdravstvo države New Jersey provest će potrebnu istragu…

Treba razjasniti pitanja poput načina zbrinjavanja pacijenata, bez obzira jesu li odvedeni u bolnicu ili ne”, rekao je Danielson.

Čitaj još:   BANJA LUKA, NEĆE DOĆI VUČKO: RS, dobija NOVU VLAST, ko sve (NE) DOLAZI...

Podvukao je kako je neophodno provesti detaljnu istragu, te da istražni timovi trenutno pokušavaju ustanoviti šta se u domu deđavalo u posljednje dvije sedmice.

Dodao je također kako još uvijek nije poznato da li uzrok smrti pronađenih osoba eventualno novi tip koronovirsa COVID-19, informacije na tom planu će biti poznate kasnije.

izvor agencije

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more

Dnevni horoskop za 15. avgust 2022. godine…

Ovan prolongira poslove, Bik je pronašao društvo, Blizanci se odlično Read more