IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prognoza za vikend: DANAS PADA REKORD A SUTRA… (foto)

Jutarnja temperatura zraka između 2 i 7°C, a dnevna do 27°C…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota… 18. 04. 2020… 11: 31… Prognoza za vikend: DANAS PADA REKORD A SUTRA… (foto)

Danas će u Bosni i Hercegovini biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost...

Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27°C.

subota, 18.04.2020.
Prije podne će biti ugodnije, dok su u drugom dijelu dana, pod uticajem sparnog vremena, kod osjetljivih osoba moguće manje tegobe u vidu glavobolje, malaksalosti, dekoncentracije. Poželjno je slojevito se odjenuti i biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom, obzirom da će vrijednosti UV indeksa biti visoke.

U nedjelju, 19.04.2020., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima u Bosni se očekuje slaba kiša. Vjetar slab do umjerene jačine.

Čitaj još:   PROGNOZA VREMENA- Stiže proljeće: Sunčani vikend, temperature do 15 C... (foto)

U Bosni vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27°C.

U ponedjeljak, 20.04.2020., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 24°C, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more