IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ACA Lukas, prijeti smrću Ivanoviću i Kesiću… (foto i video)

Folk pjevač Aca Lukas dao je izjave za neke režimske tabloide, u kojim je prijetio smrću voditelju Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 19. 04. 2020… 11: 31… ACA Lukas, prijeti smrću Ivanoviću i Kesiću… (foto)

Folk pjevač Aca Lukas prijeti smrću, zbog toga što, kako ih lažno optužuje, pozivaju ljude na kršnje propisanih mjera tokom pandemije.

Lukas je izjavio da će “Ivanovića i Kesića baciti kroz prozor sa desetog sprata ako se njegovoj majci nešto desi”, aludirajući na to da njegova majka gleda emisije popularnih voditelja…

“Otići ću kod debila Ivanovića i kretena Kesića da ih bacim kroz prozor sa desetog sprata ako mi se majci nešto desi jer ću ih lično smatrati odgovornim zato što pozivaju stare ljude da izađu na ulicu i da ne poštuju mere izolacije, koje ceo svet sledi. Samo budale se u ovom momentu prave pametne, a ja neću da mi majka umre zbog njih”, izjavio je pjevač u svom stilu za pomenuti mediji.

Njegove optužbe i prijetnje kroz režimske tabloide dolaze nakon posljednje emitovane epizode emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, u kojoj je emitovan jednoipominutni video koji povlači paralelu upravo između lažnih pisanja državnih tabloida u kojima se navodi da je koronavirus zapravo “najsmješniji virus u istoriji”, te da je Covid-19″ pevara vijeka” kao i da je “kineska krv lijek za koronu” – ali i između Ivanove emisije koja je od samog početka pojavljivanja virusa u Srbiji, zajedno sa ostatkom United Grupe, apelovala na građane da ostanu u svojoj kući.

Čitaj još:   Osporavanja obilježila prvu NEĐELJU mandata predsjednika Crne Gore- JAKOVA Milatovića... (foto, video)

S obzirom na to da je folk pjevač više puta javno priznao da svim srcem podržava vladajuću partiju SNS i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ne bi čudilo da su njegove izjave upravo odgovor tabloida bliskih vlasti, na jučerašnji video emitovan u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Televizija Nova S, na kojoj se emituju emisije Ivanovića i Kesića, najoštrije je osudila javno iznijete prijetnje smrću dvojici autora i zatražila trenutnu reakciju nadležnih državnih organa.

Nova S je saopćila da u potpunosti podržava rad autora emisija koje se emituju njihovoj televiziji i da će im pružiti svu moguću pravnu pomoć kako bi ovaj slučaj dobio epilog na sudu

Autor: Nova.rs

Čitaj još:   KORONA NE BIRA: Preminula poznata doktorica...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more