IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOSTAR: Preminuo ljekar Doma zdravlja, zaražen korona virusom…(foto)

U Mostaru je umro muškarac (52) kod kojeg je potvrđen koronavirus, a riječ je o doktoru uposleniku Doma zdravlja Mostar…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 19. 04. 2020… 11: 51… MOSTAR: Preminuo ljekar Doma zdravlja, zaražen korona virusom…(foto)

Preminuo je ljekar Doma zdravlja Mostar koji je bio zaražen koronavirusom. Ova informacija potvrđena je iz Doma zdravlja.”Ovim putem želimo da vas obavijestimo o smrti našeg kolege, prim. dr. V. M., rođenog 1963. godine.

Pokojnom kolegi je potvrđen koronavirus 15. aprila, a on je preminuo sinoć u svom domu. Trenutno smo svi potreseni i ožalošćeni zbog ove tužne vijesti i porodici pokojnika izražavamo iskreno saučešće”, navodi se u saopćenju Doma zdravlja Mostar.

Njemu je potvrđen koronavirus 15. aprila, a preminuo je sinoć u svome domu.

“Također, želimo da Vas obavijestimo kako pokojni kolega nije radio u Domu zdravlja Mostar od 18.3.2020., odnosno, od kako je uprava ove Ustanove reorganizirala poslove zbog pandemije COVID-19 bolesti”, saopćio je mostarski Dom zdravlja

Čitaj još:   JASNA PORUKA IZ SLOVENIJE: Borut Pahor, da EU odmah i bez uslovljanja odobri BiH status kandidata... (foto, video)

Inače, Krizni štab HNK u nedjelju ujutro je objavio kako su u večernjim satima u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na COVID-19 testirana su 94 uzorka, od kojih je, iz Hercegovačko-neretvanskog kantona, 5 pozitivnih: Čitluk 3 i Mostar 2.

Također, saopćeno je da preminuli ljekar nije radio u Domu zdravlja Mostar od 18. marta, odnosno od kako je uprava ove ustanove reorganizirala poslove zbog pandemije…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more