IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSNA JE TO: “Princu sa Neretve” produžen ugovor a nije debitovao na klupi zmajeva… (foto)

Dušan Bajević nije ni stigao da debituje kao selektor Bosne i Hercegovine pošto je sport zaustavila pandemija korona virusa, ali to nije spriječilo fudbalski savez da na video sjednici odluče da Princu sa Neretve produže ugovor…

SARAJEVO: BiH, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 22. 04. 2020… 13: 51… BOSNA JE TO: “Princu sa Neretve” produžen ugovor a nije debitovao na klupi zmajeva… (foto) 

Zmajeve čeka baraž Lige nacija…

Dušan Bajević nije ni stigao da debituje kao selektor Bosne i Hercegovine pošto je sport zaustavila pandemija korona virusa, ali to nije sprečilo fudbalski savez BiH da na video sjednici odluče da Princu sa Neretve produže ugovor.

Nekadašnji igrač Veleža i reprezentativac SFRJ imao je zadatak da vodi BiH u baražu Lige nacija i na taj način stigne do Evropskog prvenstva.

Čitaj još:   MAPA Evrope koja se otvara i dio koji je pod policijskim časom... (foto i video)

Međutim, kao je korona sve stopirala na neodređeno vreme, FS BiH odlučio da produži ugovor sa Bajevićem kako bi on mogao da reprezentaciju predvodi sa klupe u oktobru ili nobembru kada Liga nacija dođe na red.

Nije precizirano do kad traje nov ugovor i pretpostavlja se da će Bajević biti na klupi nacionalne selekcije i poslije baraža…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more