BOSNA JE TO: “Princu sa Neretve” produžen ugovor a nije debitovao na klupi zmajeva… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dušan Bajević nije ni stigao da debituje kao selektor Bosne i Hercegovine pošto je sport zaustavila pandemija korona virusa, ali to nije spriječilo fudbalski savez da na video sjednici odluče da Princu sa Neretve produže ugovor…

SARAJEVO: BiH, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 22. 04. 2020… 13: 51… BOSNA JE TO: “Princu sa Neretve” produžen ugovor a nije debitovao na klupi zmajeva… (foto) 

Zmajeve čeka baraž Lige nacija…

Dušan Bajević nije ni stigao da debituje kao selektor Bosne i Hercegovine pošto je sport zaustavila pandemija korona virusa, ali to nije sprečilo fudbalski savez BiH da na video sjednici odluče da Princu sa Neretve produže ugovor.

Nekadašnji igrač Veleža i reprezentativac SFRJ imao je zadatak da vodi BiH u baražu Lige nacija i na taj način stigne do Evropskog prvenstva.

Čitaj još:   POBOLJŠAJTE VID: Načini kako da odmore oči od računara... (foto)

Međutim, kao je korona sve stopirala na neodređeno vreme, FS BiH odlučio da produži ugovor sa Bajevićem kako bi on mogao da reprezentaciju predvodi sa klupe u oktobru ili nobembru kada Liga nacija dođe na red.

Nije precizirano do kad traje nov ugovor i pretpostavlja se da će Bajević biti na klupi nacionalne selekcije i poslije baraža…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});