IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZIV: Da Epidemiolog dr. Predrag Kon, bude uhapšen… (foto)

Kon: Nije 1. put da me “hapse”, spreman sam da odgovaram za sve što sam činio…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 23. 04. 2020… 10: 41… POZIV: Da Epidemiolog dr. Predrag Kon, bude uhapšen… (foto)

Epidemiolog dr. Predrag Kon, šef kriznog štaba našao se na meti optužbi jednog dijela javnosti koja je pozvala da doktor bude uhapšen.

Povod za tako nešto bila je njegova izjava da očekuje da se ukine vanredno stanje prije završetka epidemije korona virusa, prenosi Telegraf.

Ovim povodom oglasio se i sam Kon na svom Facebook profilu, a doktor je inače veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži.

“Nije prvi put da me “hapse” preko medija. U stvarnom životu problemi nastaju kada počne “prozivka”… Savetovano mi je nakon prethodne pandemije 2009/2010 da 1) promenim adresu, 2) ne idem na posao jer “znaju” da će me tamo hapsiti, a bilo je i “savetovanje” u delu porodice da odem privremeno u inostranstvo”, napisao je dr na svom Facebook profilu i dodao

“Neprekidno sam u Srbiji, na istoj adresi, na istom poslu…potpuno spreman da odgovaram za sve što sam činio radeći svoj posao. U svojoj Srbiji do kraja svog života. STOP COVID 19!”

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. jun 2019. godine

izvor agencije

Dnevni horoskop za 20. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Voditeljica šutnjom poslala snažnu poruku profesoru “glume MIKI” koji je silovao svoje učenice… (foto i video)

Voditeljica Jelena Obućina večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela je neuobičajeno- šutanjom i time Read more