IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Horoskopske znake “napada” planeta koja donosi haos sve do oktobra…

Promjene će svi osjetiti na ljubavnom, poslovnom i finansijskom životnom polju od 25. aprila do 04. oktobra…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 26. 04. 2020… 00: 51… Horoskopske znake “napada” planeta koja donosi haos sve do oktobra… 

Pluton je planeta ekstrema i od 25. aprila do 04. oktobra 2020 godine. započinje svoj retrogradni hod u Jarcu.

Spremite se za preokret na ljubavnom, poslovnom i finansijskom polju. Iako je ovo generacijska daleka planeta ovaj tranzit Plutona osjetiće svi pripadnici zodijaka a naviše uticaja mogu osjetiti Jarčevi, Škorpije, Rakovi, Ovnovi i Vage.

Međutim ovo retrogradno kretanje Plutona je standardni ciklus svake godine koje traje oko pet mjeseci. Tako nas ovaj tranzit uvodi u period razmišljanja o moći i kontroli sopstvenog života. Daje nam mogućnost da uvedemo korenite promjene koje nam mogu biti upotrebljene u velikom poboljšanju života. Iako nam ova planetarna egzibicija donosi ekstremne promjene u pozitivnom i negativnom smislu daje nam šansu da prekrojimo sadašnji život i ciljeve, kao i da eliminišemo nepotrebnu kontrolu, zavisnost ili predrasude koje su usporavale naš rast.

Iako mala planeta Pluton ipak ima dubok i dalekosežan uticaj koji nije moguće ne osjetiti. Većina od nas ima natalno retrogradnog Plutona pa su sada u ovom periodu prozvani od univerzuma da skinu blokadu i pokažu svoju moć i uticaj na sopstveni život. Ovo je vrijeme za detoks uma i tijela. I svako od nas najbolje zna gdje je bio destruktivan, prema tijelu ili prema umu.

Da li će nam Plutonovo tranzitno kretanje donijeti uspjeh, sreću i isceljenje ili će nas sunovratiti u ponor neuspeha i očajanja?

Čitaj još:   LIDERI PROSRPSKIH PARTIJA POZVALI BOŠNJAKE: “Vrijeme je za OTVOREN RAZGOVOR...

To naravno zavisi od položaja i aspekata u natalnoj ili mundanoj karti, kao i od pet mjeseci ispred nas. Ovaj glasnik obnove uz pomoć Urana u Biku učesnik je svih ličnih i globalnih izazova prvenstveno na finansijskom nivou, ali ne manje i na temeljnom civilizacijskom.

Glavno pitanje Plutona je kontrola, nad životom nad zdravljem i nad finasijama. Stoga će Vodolije, Blizanci i Vage preuzeti kontrolu nad svojim životom. A tim pitanjima bavimo se do početka novembra .

Na globalnom planu sloboda kretanja, obrazovanje i zdravstvo pretrpeće temeljne promjene. Tako se neke mjere kretanja neće potpuno ukinuti u pojednim državama. Ovakav tranzit preporoda, obnove i transformacije može najaviti izliječenje ali i recidive na ličnom i kolektivnom nivou. Zato će i dalje biti prisutna borba sa svetskom pandemijom koja je uzdrmala temelje civilizacije. Nama ostaje da preuzmemo kontrolu nad kormilom sopstvenog života…

Čitaj još:   RASTODER: Istinom o Srebrenici spriječiti da prošlost postane budućnost... (foto)

piše Objektiv

MOJ VUČKO, BAGER NAIŠAO NA CRNOG: Urnebesne parodije na temu protesta… (video)

Jednočasovne blokade saobraćajnica u Srbiji, na poziv nekoliko ekoloških organizacija Read more

VIC DANA: PURGER iz Zagreba u Beogradu sjedi u kafiću na Zvezdari naručio kavicu i… (foto)

Konobar ga zbunjeno pogleda i… BBEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, petak, 03.12.2021…00,45… VIC Read more

Dnevni horoskop za 3. decembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more