Crna Hronika

Doktorica se bori za život: Pala s petog sprata, liječila zaražene korona virusom… (foto)

“Sada se bori za svoj život na intenzivnoj njezi nakon pada sa petog sprata, ali doktori “odbijaju razgovarati” o njenim šansama za preživljavanje”

KRASNOJARSK: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…  27.04: 2020… 11: 18… Doktorica se bori za život: Pala s petog sprata, liječila zaražene korona virusom… (foto)

Ugledna doktorica u Rusiji pala je s petog sprata bolnice kroz prozor svoje ordinacije. Sve se dogodilo tokom konferencijskog poziva kada joj je rečeno da će morati primi pacijente zaražene koronavirusom.

Dr. Yelena Nepomnyashchaya (47), majka dvoje djece, usprotivila se toj najavi zbog “akutnog nedostatka” zaštitne opreme za doktore i medicinske sestre.

“Sada se bori za svoj život na intenzivnoj njezi nakon pada sa petog sprata, ali doktori “odbijaju razgovarati” o njenim šansama za preživljavanje”, navodi TVK Krasnojarsk.

Kako je rečeno medijima u vrijeme nesreće u bolnici nije bilo pacijenata zaraženog virusom.

Policija sada istražuje njen pad i okolnosti pod kojima se dogodio.

Krasnojarsk je glavni grad druge najveće regije u Ruskoj Federaciji. Tragedija prati druge izvještaje da su doktori u brojnim ruskim regijama napustili posao u znak protesta zbog nedostatka zaštitne opreme...

izvor agencija AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Recent Posts

ALEKSANDRA Vuković Kuč: JELENA Nedović, da se IZVINI- PES- u, više ne vjerujemo ni u šta što kažu… (foto, video)

Aleksandra Vuković Kuč (DPS) pozvala je poslanicu Evrope sad Jelenu da se izvini javnosti, Sjedinjenim…

33 minute ago

KENANA Strujić- Harbić ispravila MOMČILA Lekovića: Krštenicu ne mora da ima najmanje petina građana Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić- Harbić reagovala je mreži X na izjavu poslanika Demokrata Momčilo…

2 sata ago

SANEL Kajan- “UPOZORAVA na HRVATSKI BARBARIZAM”: Bošnjaci u Mostaru u opasnosti, ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene “BALIJE”… (foto, video)

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije…

2 sata ago

“POSTUPAK ZA NEVJEROVATI”: Za gašenje TV programa Federalna.ba, “BHRT uživa i nesebičnu podršku pojedinaca iz aktuelne vladajuće strukture”… (foto, video)

Ono što nije uspjelo ni najvećem zlu institucionalnom ili pojedinačnom od devedesetih godina pa do…

4 sata ago

This website uses cookies.