Crna Gora

MILOŠ Nikolić: NIKOLA Camaj, svojevremeno plakao u kancelarijama DPS- a, kada je priznao da je imao podršku od DF- a, da bi smanjio broj albanskih poslanika u Skupštini Crne Gore! (foto)

Poslanik Albanskog foruma Nikola Camaj, u svojoj večerašnjoj izjavi, nastojao je da dijeli političke lekcije i predviđa dalju sudbinu Demokratske partije socijalista. Vrijedilo bi pročitati i razmisliti o njegovim stavovima kada bi oni dolazili od pojedinaca koji su dovoljno kredibilni da ih saopšte. Ipak, Nikola Camaj je naš stari poznanik.

Najbolje smo ga upoznali 2016. godine dok je pokušao da zaustavi proglašenje konačnih rezultata u Državnoj izbornoj komisiji, kada je plačući u kancelarijama Demokratske partije socijalista priznao da je od Demokratskog fronta dobio podršku kako bi nastupio na tim izborima.

Da podsjetimo, Camaj je tada plaćeničkom izdajom za račun Demokratskog fronta nastupio na parlamentarnim izborima sa listom Demokratskog saveza Albanaca i namjerno “prosuo” 1.542 glasa pripadnika albanskog naroda kako bi albanski predstavnici u Skupštini Crne Gore umjesto 2 ili 3 imali jednog poslanika.

To je mjera patriotizma, odgovornog odnosa prema svom narodu i Crnoj Gori ali i cijena političke pameti Nikole Camaja. Zbog svega navedenog, mučno je bilo slušati ga kako u Skupštini Crne Gore prilikom izbora 44. Vlade drži moralne pridike i glumi političkog mudraca. Ipak, sa bolom u želucu i ljudskom pristojnošću nijesmo željeli da ga opominjemo na ove detalje iz njegove prošlosti vjerujući da se malo zanio kao novi poslanik u Skupštini Crne Gore.

Ako Camaj ipak nastavi da glumi moralnu gromadu i političkog pametara moraćemo da ga podsjetimo i kako je 2016. godine DSA omogućio preuzimanje vlasti u Budvi Demokratskom frontu kao i brojne druge neprijatne detalje iz njegove političke i lične biografiju.

Zbog toga Camaju upućujemo dobronamjernu sugestiju da se drži svoje partije i svojih novih koalicionih partnera iz koalicije Za budućnost. U suprotnom, moglo bi mu se desiti da mandat poslanika završi mnogo brže nego što je mislio.

Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore

izvor: DPS

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

TUGA NAD HERCEGOVINOM: Na ahiret preselio ĆAZIM ĆIBO, predsjednik UABNOR Konjic… (foto)

U subotu 18 maja 2024 godine, na ahiret je preselio predsjednik Uabnor- a Konjic, Ćibo…

2 sata ago

Turska Super Liga- TURCI TO VOLE VRUĆE: FENER IZ INATA ZA GALATINU SRAMOTU SA IGRAČEM VIŠE… (foto, video)

Pobjedom Fenera prvak Turske biće poznat u narednom i ujedno posljednjem kolu Turske Super Lige...…

2 sata ago

STANKO Radulović: Crvena zvezda bi kao ”kokarda” zvučala baš srpski… (foto)

Prosto u tenutku kad Crvena zvezda krade titule u košarci navijači Partizana treba da se…

9 sati ago

SLUGA Milojko SPAJIĆ opet nije dobar ALEKSANDRU Vučić: Odvratna igra i perfidni trik Crne Gore sa amandmanima… (foto)

Srpski autokrata nastavlja da pljuje Spajića i Vladu Crne Gore iako mu se oni dodvoravaju…

9 sati ago

IVAN Vuković: MILOJKO Spajić zbog trulih kompromisa, pacifikuje ANDRIJU Mandića i MILANA Kneževića… (foto)

"Vladajuća većina u Crnoj Gori predlaže rezoluciju o Jasenovcu. Jeste ikad čuli nekoga u CG…

10 sati ago

JELENA Marković: Glavni razlog donošenja rezolucije o genocidu u Jasenovcu je sprečavanje Crne Gore da postane članica EU… (foto)

Potpredsjednica Liberalne partije (LPCG) Jelena Marković uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici i parlamentarnoj opoziciji…

10 sati ago

This website uses cookies.