IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U SPLITU: Zaražen od konone virusa pobjegao iz bolnice, našli ga u stanu… (foto)

Stariji muškarac, zaražen koronavirusom, pobjegao je iz splitske bolnice u svoj stan, ali ga je policija pronašla i vratila…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…  27.04: 2020… 14: 18… DRAMA U SPLITU: Zaražen od konone virusa pobjegao iz bolnice, našli ga u stanu… (foto)

Drama u Splitu: Muškarac zaražen koronavirusom pobjegao iz bolnice, po njega došla policija i Hitna pomoć…

‘Pronađen je u stanu u Požeškoj i kolima Hitne pomoći vraćen u bolnicu’, kažu iz policije…

Stariji muškarac zaražen koronavirusom pobjegao je iz splitske bolnice Križine i vratio se u svoj stan, a policija je odmah okružila lokaciju, doznaju portali iz Splita…

Muškarac nije želio natrag u bolnicu, ali nakon pola sata nagovaranja ipak je krenuo s policajcima do vozila Hitne pomoći koja su čekala pred zgradom.

Čitaj još:   Crnoj Gori "prijeti" burno proljeće- DRŽAVI KOLAPS: Sindikati najavljuju štrajkove, Vlada obećava ali dogovora nema... (foto)

Iz PU splitsko- dalmatinske potvrdili su događaj…

“Oko 17 sati dobili smo dojavu da se iz bolnice Križine, u kojoj su hospitalizirane osobe koje imaju infekciju, udaljio muškarac.

Policijski službenici su poduzeli sve radnje u cilju njegova pronalaska. Pronađen je u stanu u Požeškoj i vozilom Hitne pomoći vraćen je u bolnicu”, kažu iz policije.

Kako se doznaje, u Požeškoj se čekaju djelatnici firme Cian koji će temeljito dezinficirati sve površine kojima se oboljeli kretao...

izvor Slobodna Dalmacija.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more