IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Hahapšenja u BiH: Lišili slobode lica iz Srbije, psovali i fizički napali policajce… (foto)

Policijski službenici su postupajući po jednoj prijavi “uočili vršenje drugog prekršaja od strane lica lišenih slobode u više navrata vrijeđali policijske službenike i narušavali javni red i mir…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…  27.04: 2020… 11: 18… Hahapšenja u BiH: Lišili slobode lica iz Srbije, psovali i fizički napali policajce… (foto)

Državljani Srbije uhapšeni u BiH: Vrijeđali, psovali i fizički napali policajce…

Policijski službenici mjesno nadležne policijske stanice, Policijske uprave Banja Luka i MUP-a RS su u Banja Luci u ul. Relje Krilatice su uhapšena dva državljanina Srbije.

“Policijski službenici slobode su lišili lica inicijala A.S. iz Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i lice inicijala M.J. iz R. Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti”, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako se navodi Policijski službenici su postupajući po jednoj prijavi “uočili vršenje drugog prekršaja od strane lica lišenih slobode na način što su isti u više navrata sa balkona zgrade vrijeđali policijske službenike, govoreći im riječi uvredljivog sadržaja, i na taj način narušavali javni red i mir”.

Čitaj još:   Palata Topkapi 400 godina je bila rezidencija sultana i vladara ponovo otvorena za posjete... (foto i video)

“Dolaskom na navedenu adresu i stan lica su upozorena da prestanu sa vršenjem prekršaja. Isti su se oglušili na izdato naređenje i fizički su napali na policijskog službenika, nakon čega su lišeni slobode”, stoji u saopštenju.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva BanjaLuka, a uhapšeni su u subotu predati Službi za poslove sa strancima BiH, Terenski centar Banja Luka na dalje postupanje…

izvor agencije

CRNA TURSKA KAFA NA BALKANU: Ubrzava metabolizam, ako je pijete na pravi način… (foto, video)

Turska kafa najčešće koristi za podizanje nivoa energije, zbog nutrijenata Read more