IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Četiri osobe uhapšene zbog organizovanja zabave u vrijeme epidemije koronavrusa…. (foto)

Uhapšene osobe biće privedene nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog “nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak…  Četiri osobe uhapšene zbog organizovanja zabave u vrijeme epidemije koronavrusa…. (foto)

Crnogorska policija uhapsila je u Podgorici četiri osobe zbog organizovanja privatne zabave i pored mjera zabrane okupljanja zbog epidemije koronavrusa.

Kao mjere prevencije širenja koronavirusa u Crnoj Gori su, između ostalog, zabranjana javna i vjerska okupljanja, dok je u domovima zabranjeno okupljanje građanima koji nisu članovi domaćinstva.

“Podgorička policija je oko dva sata u Ulici Miljana Vukova, postupajući na osnovu informacija da je u jednom stanu organizovana privatna žurka uprkos zabrani, izvršila kontrolutog objekta i zatekla u stanu N. R. (22), B. V. (22), G. T. (20) i B. R. (26) koji su uhapšeni”, navodi se iz policije.

Iz policije su kazali i da će uhapšene osobe biti privedene nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo “nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”.

Čitaj još:   Bomba na lokal Šehovića na Starom aerodromu, treći napad za dva dana u Crnoj Gori u Podgorici... (foto)

Navodi se i da je do sada u Crnoj Gori 35 osoba procesuirano zbog kršenja mjere zabrane okupljanja u objektima stanovanja osobama koje nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva…

izvor CdM.me

PODGORICA: MILO Đukanović donio ukaz o raspuštanju Skupštine CRNE GORE… (foto, video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović danas je raspustio Skupštinu Crne Read more

PODGORICA: Državna izborna komisija utvrdila kandidaturu MILA Đukanovića (foto)

Predata dokumentacija je ispravna i konstatovana je validnost 8.465 potpisa. Read more