IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Četiri osobe uhapšene zbog organizovanja zabave u vrijeme epidemije koronavrusa…. (foto)

Uhapšene osobe biće privedene nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog “nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak…  Četiri osobe uhapšene zbog organizovanja zabave u vrijeme epidemije koronavrusa…. (foto)

Crnogorska policija uhapsila je u Podgorici četiri osobe zbog organizovanja privatne zabave i pored mjera zabrane okupljanja zbog epidemije koronavrusa.

Kao mjere prevencije širenja koronavirusa u Crnoj Gori su, između ostalog, zabranjana javna i vjerska okupljanja, dok je u domovima zabranjeno okupljanje građanima koji nisu članovi domaćinstva.

“Podgorička policija je oko dva sata u Ulici Miljana Vukova, postupajući na osnovu informacija da je u jednom stanu organizovana privatna žurka uprkos zabrani, izvršila kontrolutog objekta i zatekla u stanu N. R. (22), B. V. (22), G. T. (20) i B. R. (26) koji su uhapšeni”, navodi se iz policije.

Iz policije su kazali i da će uhapšene osobe biti privedene nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo “nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”.

Čitaj još:   Dženaza tragično stradalim sestrama IRMI i ELMI iz BiH obavila se u švedskom Geteborgu... (foto)

Navodi se i da je do sada u Crnoj Gori 35 osoba procesuirano zbog kršenja mjere zabrane okupljanja u objektima stanovanja osobama koje nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva…

izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more