MINUT NAKON ŠTO JE PARKIRAO, POČEO UŽAS: Izgorelo 300.000 eura, a odgovor niko nema… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poslije katastrofalnog požara u kome je izgorelo 16 vozila i garaža, nije poznat njegov uzrok…

JAGODINA: Srbija, Crna Hronika, Ekonomije, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 29.02.2020… 13: 36… MINUT NAKON ŠTO JE PARKIRAO, POČEO UŽAS: Izgorelo 300.000 eura, a odgovor niko nema… (foto)

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas je rečeno da je tužilaštvo “postupajući po ovom predmetu, 14. aprila donijelo naredbu da se izvrši vještačenje, tako što će se utvrditi uzrok”.

“Dana 24. aprila poslat je zahtjev Policijskoj upravi u Jagodini da se utvrdi vrijeme registarcije vozila, zbog tehničke ispravnosti, na kojem je izbio požar i proširio se na ostala vozila, kao i sve popravke na ovom vozilu tokom 2020. godine”, stoji u pisanom odgovoru tužilaštva.

Požar je izbio 14. aprila u 17,15 sati u odvojenom garažnom objektu. Niko nije povređen a požar je gasilo 11 vatrogasaca spasilaca sa devet vatrogsnih vozila, saopštio je istog dana…


Direktor Doma zdravlja dr Drako Miletić, izjavio je medije, da je riječ o vozilima Doma zdravlja koja su služila za prevoz pacijenata na hemodijalizu, Službe za patronažu i palijativnu nego, apoteke, filijale Fonda zdravstvenog osiguranja…

Čitaj još:   Crnogorci žešći od Grka: Za, vožnju u papučama 50 eura, AKO POPIJETE DVA PIVA...

Vozila nisu bila kasko osigurana, dodao je Miletić.

“Dva minuta nakon što ga je vozač parkirao i ugasio, izbio je požar i munjevito se proširio na ostala vozila”, objasnio je Miletić.

Iako je požar bio katastrofalan, puno vatre i gustog crnog dima od automobilski guma koje su gorjela, čule su se i detonacije od pucanja rezervaora sa gorivom, zahvaljujucu brzoj intervenciji vatrogasaca – spasilaca, vatra nije došla ni do jednog okolnog stambenog objekta, objekata bolnice i crkve, koja je neposredno uz bolnicu.

Na mjestu požara, zgarištu, prizor je katastrofalan a nezvanično, šteta je veća 300.000 evra.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});