IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Upalio se ŽUTI meteo- alarm: Sprema se APOKALIPSA, evo gdje će biti nepogoda i KADA ! (foto)

Prema najavi HMZ-a, u naredna dva sata očekuju se kiša sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom i na snazi je žuti meteo- alarm…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 29.02.2020… 22: 36… Upalio se ŽUTI meteo- alarm: Sprema se APOKALIPSA, evo gdje će biti nepogoda i KADA ! (foto)

Pljuskovi se očekuju sa grmljavinom mogu se vidjeti i u pojedinim dijelovima Beograda.

Žuti meteo- alarm znači da vreme može biti potencijalno opasno. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

U Regiji juga Evrope će sutra biti promjenljivo oblačno i toplije, mjestimično sa kišom, grmljavinom i pljuskovima, dok će se u manjem dijelu zadržati uglavnom suho vrijeme.

Jutarnja temperatura od 8 do 14 stepeni, najviša dnevna od 20 do 24 stepena. Vjetar će biti slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Čitaj još:   OGLASIO se MUP u Prijepolju: POMAGAČI POLICAJCU iz PRIBOJA su pomogli da POBJEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI... (foto, video)

U Sarajevu kao i u Beogradu će biti oblačno i toplo, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska. Vjetar slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura oko 13 stepeni, najvisa dnevna 22 stepena C.

U narednih sedam dana očekuje se promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, mjestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U naredna dva dana se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 5 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna od 15 do 22 stepena…

Do nedelje najviša temperatura oko prosečnih vrednosti, a zatim ispod prosjeka za prvu dekadu maja.

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more