IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO: TRI SATA ZLOSTAVLJAO BIVŠU DJEVOJKU! TUKAO, SJEKAO NOŽEM, OŠIŠAO I IZBACIO NA ULICU!

U Šidu je juče uhapšen M. Š. (27) zbog sumnje da je 30. aprila na prevaru i uz prijetnje namamio, a zatim i zlostavljao svoju bivšu djevojku D. P. (19). Kako nam je njen otac Darko P. ispričao, M. Š. se nad njegovom ćerkom iživljavao tri sata, šamarao je, prijetio nožem da će je izbosti, a zatim je tim nožem i makazama ošišao.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, krivična djela koja mu se stavljaju na teret su protivpravno lišavanje slobode i nasilje u porodici, izrečena mu je i hitna mjera zabrane prilaženja i komuniciranja sa žrtvom.

Otac djevojke Darko P. kaže da je pošto je M. Š. njegovu ćerku namamio u kuću, zaključao je vrata i zabranio joj da izađe.

 Nakon toga se preko tri sata neviđeno iživljavao nad njom, šamarao je takvom silinom da je padala posle svakog udarca. Oborio ju je na pod i i udarao je svuda po tijelu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je veliki kuhinjski nož, prijetio da će je izbosti do smrti, da bi joj na kraju brutalno, prvo tim nožem a potom makazama posjekao kosu skroz do temena sa namjerom totalnog ponižavanja kao osobe, što mu posebno i zamjeram – napisao je otac nesrećne djevojke.

On navodi da ju je prilikom šišanja, M. Š. posjekao na više mjesta po rukama, iščašio joj prste i oštetio tetivu.

– Možete zamisliti šta joj je prolazilo kroz glavu kada joj je to sve radio, a sama u kući sa njim bez ikakve pomoći? Probala je nekako krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon. On ima 120 kilograma, a ona jedva 50. Zaveo ju je još dok je bila maloletna, a i po sadašnjim saznanjima, redovno šamarao. Pravi heroj – kaže ovaj otac.

Čitaj još:   HAOS U NOVOM PAZARU! Zbog parkinga PRIJETIO PIŠTOLJEM, nastala opšta pometnja!

Prema njegovim riječima, nakon iživljavanja, M. Š. je njegovu ćerku stavio u kola i izbacio je u ulici gdje živi. Zapretio joj je da nipošto ne zove policiju, “ako želi da sačuva sebe i svoju porodicu, jer će uzeti najbolje advokate, povući veze, te da mu ne može ništa”.

– Naravno da sam posle urgentnog zbrinjavanja ćerke o svemu obavestio policiju, koja ga je na kraju privela i uhapsila. Ja sam, normalno, od samog početka bio protiv te njihove veze ali eto, slušajući ćerku koja je sve to vešto krila nisam uspeo da je zaštitim od budale.  Rane na telu će zarasti nekada, al na duši i srcu verovatno nikada.

Kako portal “Telegraf.rs” nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, nasilnik i žrtva su bili emotivni partneri, koji su prekinuli vezu.

Prema riječima našeg izvora, slučaj se dogodio 30. aprila u popodnevnim satima kada je on pozvao nju da dođe kod njega u kuću, u naselju Berkasovo, da se pomire.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Voz, iskočio iz šina, ima mrtvih i povređenih...

– Oni su imali najpre verbalnu raspravu, da bi on potom njoj makazama odsjekao kosu, posjekao je po telu i držao je zaključanu u sobi. Tek posle tri sata ju je pustio da ode – kaže izvor upoznat sa slučajem.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more