IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAMP TRAŽI Gagija Argentinca NARKO BOSA I ŠVERCERA NAFTE iz Srbije… (foto)

Prebogati Dragoslav Ilić, poznat pod nadimkom Gagi Argentinac, našao se na meti američkog predsjednika Donalda Trampa…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 04.05.2020… 00: 26… TRAMP TRAŽI Gagija Argentinca NARKO BOSA I ŠVERCERA NAFTE iz Srbije… (foto)

Gagi Argentinac, našao se na meti američkog predsjednika Donalda Trampa, koji ovog trgovca nafte za kog se pisalo i da je narko-bos (hapšen u velikim akcijama zaplene narkotika, ali nikada nije osuđen) želi što prije da vidi iza rešetaka.

Administracija u Vašingtonu smatra da Ilićeva naftna kompanija “MS International Corporation”, koja zvanično posluje u Panami, otvoreno krši sankcije koje je SAD uvela Venecueli početkom prošle godine jer naftu iz ove latinoameričke zemlje prodaje mimo zabrane američkih vlasti.

Naime, savezni sud SAD je prije nekoliko dana optužio venecuelanskog lidera Nikolasa Madura za trgovinu drogom, narko- terorizam i posejdovanje oružja, dok je istovremeno Stejt department ponudio 15 miliona dolara za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja, za koje je državni vrh SAD zadužio CIA.

Svega nekoliko mjeseci ranije, američki ekonomski magazin Blumberg Ilića je predstavio kao Madurovog Srbina, koji iza paravana uspjeva da pomogne režimu svrgnutog lidera u prodaji nafte, uglavnom je plasirajući na azijsko tržište.

Ko je Dragoslav Ilić instagram.com/gagi_serbia_Dragoslav Ilić- rođen 1970. u Nišu- nadimak mu je Gagi Argentinac, a poznat je i kao Toni- iz Niša sa 19 godina otišao u Holandiju- 2002. uputio se u Južnu Ameriku, prije svega u Argentinu- za njegovo ime u srpskoj javnosti prvi put se čulo poslije ekstravagantne svadbe 2006.- dugi niz godina živio u Dominikanskoj Republici- sjedište firme mu je u Panami- trenutno se nalazi u Španiji

Čitaj još:   PODGORICA: Crna Gora DRUGI PUT u 21. vijeku odlaže POPIS stanovništva... (foto, video)

Novije interesovanje medija za Ilića bilo je u julu 2018, kada se pronijela vijest da je uhapšen u Brazilu zbog trgovine kokainom, ali se on brzo javio iz Majamija i demantovao te navode.

Hoće da se kandiduje za predsednika U januaru ove godine Ilić je na Instagramu objavio da želi da se kandiduje za predsjednika Srbije. Kontroverzni biznismen je tada naveo da Srbiji može da pomogne jer je i sam, kako je istakao, ni od čega napravio nešto u životu, pa bi tako “mogao biti od pomoći da mladi ljudi u Srbiji uspiju i da ne moraju ići van domovine”…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more