Đilas “JESTE, JUČE SAM PLAKAO PET MINUTA”: Više plakanja nema, idemo u borbu… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Želim samo još jednom da pozovem sve, bez obzira da li su vlast ili opozicija, da učinimo sve što možemo da sva djeca u zemlji budu zaštićena od politike i od toga da imaju bilo kakve probleme, bez obzira na to ko su im roditelji”, rekao je Đilas…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 05.05.2020… 00: 06… Đilas”JESTE, JUČE SAM PLAKAO PET MINUTA”: Više plakanja nema, idemo u borbu… (foto)

Lideri opozicije i građani Srbije okupili su se večeras u 20 sati na Vračaru, na uglu Braničevske i Skerlićeve ulice u Beogradu, da pruže podršku Draganu Đilasu, nakon što su sinoć nepoznati muškarci, ispred zgrade u kojoj stanuje porodica lidera Stranke slobode i pravde puštali sa razglasa “Đilase lopove”, piše nova.rs. 

Kako su istakli, okupili su se da bi pružili otpor nasilju koje sprovodi vlast. 

Protest je završen nešto poslije 21 sat, nakon davanja izjave lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

“Sa ovog mjesta sam se sinoć obratio i sa ovog mjesta želim da zahvalim prijateljima što su večeras ovdje, koji su mi pružili podršku i koji su omogućili da sva djeca Vračara, ne samo moja djeca, ne slušaju one uvrede…

Čitaj još:   IRAN, NA POLA PUTA DO ATOMSKE BOMBE: Konačno saopšteno do koliko procenata Teheran može da obogati uranijum! (foto i video)

Sinoć sam se odavde obratio kao otac i nemojte se ljutiti, ali neću večeras davati bilo kakve političke izjave. Želim samo još jednom da pozovem sve, bez obzira da li su vlast ili opozicija, da učinimo sve što možemo da sva djeca u zemlji budu zaštićena od politike i od toga da imaju bilo kakve probleme, bez obzira na to ko su im roditelji”, rekao je Đilas okupljenim novinarima i građanima, i zahvalio se svima što su došli da ga podrže.

Đilas je nakon toga pozdravljen gromoglasnim aplauzom.

Đilas je sinoć je vidno uznemiran na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, objavio video snimak i rekao da su nepoznata lica puštala sa razglasa “Đilase lopove”, na samo 30 metara od strana gdje žive njegova maloljetna djeca, koja su zbog toga bila uplašena.

Čitaj još:   HOROR, U Rusiji Otkriven kanibal: Pojeo trojicu, jeo, mačke, pse, ptice... (foto)

On je tim osobama poručio da će danas biti na istom mjestu, što je i učinio, piše nova.rs.

Predsjednik Srbije Aleksandra Vučića sinoć je gostujući na televiziji Pink, rekao da Srpska napredna stranka nema veze sa organizovanjem kontraprotesta, već da te performanse organizuje Udruženje mladih.

Pristalice vladajuće stranke u Srbiji uz baklje, sa zvučnika i razglasa, puštale su “Đilase lopove” u nekim beogradskim opštinama i nekoliko gradova Srbije, kao odgovor na proteste građana koji svake večeri sa terasa prave buku nezadovoljni stanjem u zemlji…

izvor nova.rs.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});